Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknikväktare till Securitas Kiruna

Securitas Kiruna · Kiruna · Ansök senast 5 maj (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Företagsbeskrivning

Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.

Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi arbetar aktivt för ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar.

Du tar hand om människors säkerhet – Securitas tar hand om dig.

Jobbeskrivning

Som Teknikväktare arbetar du bland annat med våra kunders nyckel- och passerings-system. Uppgifterna kan exempelvis bestå av löpande underhåll, cylinderbyten samt lättare administration. Andra arbetsuppgifter kan vara att utföra enklare reparationer samt felsökning vid anmälan av kamerasystem, inbrottslarm och grindar.

Dina arbetsuppgifter innefattar arbete runt och omkring våra kunders skalskydd, verk, verkstäder, kontorsmiljöer och under jord. Du arbetar på olika anläggningar inom Kiruna kommun, där huvudsakliga arbetsort blir Svappavaara, men du kan även utgå från vårt kontor i Kiruna. För detta arbete har du som teknikväktare tillgång till arbetsfordon utrustade för uppdraget.

Tjänsten passar dig som gillar att jobba med människor och hjälpa dem i deras vardag. Vi har en stark gemenskap bland oss kollegor vilket gör att vi klarar det mesta. Vill du bli en del av ett sammansvetsat gäng, är detta tjänsten för dig.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.

Kravspecifikation

  • Godkända betyg i svenska och engelska från första året i gymnasiet
  • B-körkort

Meriterande om du

  • har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare
  • har datavana och erfarenhet av Office-programmen
  • har utbildning inom säkerhet, teknik eller motsvarande som bedöms som likvärdigt
  • har arbetat med teknisk säkerhet tidigare, men inget krav. Vi utbildar dig i det som krävs för tjänsten.

Störst vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Om du inte redan är utbildad väktare bekostar Securitas din utbildning inför anställning.

Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Vi ser att du som söker är en självständig person och litar på din egen förmåga förstår snabbt problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer.

Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.

Övrig information

Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag! Har du frågor kring rollen är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef Tobias Stålnacke: tobias.stalnacke@securitas.se

  • Tjänsten är en heltidstjänst på dagtid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
  • Söker du endast deltid eller jobb vid behov - tjänsten är möjlig att anpassa, notera i din ansökan om du är intresserad av annat än heltid.
  • Arbetsort: Kiruna och Svappavaara, meddela gärna vilken ort du önskar utgå i från.
  • Vi arbetar med urvalstester
  • Vi kommunicerar i första hand via mail
  • Sista ansökningsdag är 5 maj

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan).

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Mer info om Securitas som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss hittar du på securitas.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Securitas Kiruna

Placering

Kiruna

Kontaktperson

Securitas AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons