Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tekniksamordnare - Purac (Lund/Kristianstad)

Tekniksamordnare - Purac (Lund/Kristianstad)

TOBLOR Consulting · Lund · Ansök senast 28 sep. (151 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Purac designar, utvecklar och uppför anläggningar och processer inom rent vatten, biogas och avlopp. Vi är ett ledande företag inom vårt område med ca 145 anställda. Vi är etablerade i Skandinavien och Asien. Hittills har vi genomfört mer än 4000 entreprenader i 70 länder över hela världen. Läs gärna mer om oss på www.purac.se.

Vill du arbeta i ett marknadsledande företag med teknik i absolut framkant, där du får chansen att arbeta multidisciplinärt med kundprojekt från anbud till färdigt projekt? Framför dig har du en enorm marknad med otaliga investeringar i VA-anläggningar där Purac kommer vara en stark spelare.

Som Tekniksamordnare på Purac har du det tekniska samordningsansvaret i kundprojekt och spelar en nyckelroll i att leverera anläggningar enligt överenskommet kontrakt. Varje projekt är unikt utifrån teknisk komplexitet och sammansättning av kompetenser. Hos oss får du arbeta med intressanta och stora projekt, i en roll där du använder dina ledaregenskaper samtidigt som ditt fokus är på tekniken!

Arbetsuppgifter

Du kommer att driva och leda projekteringsarbete av samhällskritisk infrastruktur så som ny- och ombyggnader av anläggningar inom reningsverk, vattenverk och biogas. Du kommer arbeta i projektgrupper som medverkar i anbudskedet, för- och detaljprojektering, men också följer projektet i genomförande till överlämnad anläggning. Du ansvarar för ledning och avrapportering av det tekniska arbetet och samordnar flera discipliner så som process, mekanik, el och bygg. Du leder projekteringsmöten och ansvarar för projekteringstidplan och resursplanering av interna och externa resurser. En viktig del blir att säkerställa gränsdragningar, både internt och externt, samt upprättande av dokumentation. Rollen innebär direkt kundkontakt med beställare men också kontakter med myndigheter, konsulter och underentreprenörer.

I projekten ingår du i en matrisorganisation där du rapporterar till projektledaren för respektive projekt. Du tillhör en grupp med sex kompetenta kollegor som stöttar varandra och utbyter kunskaper. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Lund och resor i tjänsten kan förekomma till montageplatser främst inom Sverige.

Din bakgrund

Vi söker en teknikintresserad projekteringsledare som trivs med att ta ledningen i projekt, samtidigt som du inte vill släppa tekniken. Vi tror att det krävs en teknisk utbildning på högskolenivå eller annan utbildning som är relevant för tjänsten. Du har några års erfarenhet från anläggningsprojektering, gärna från VA-branschen eller annan bransch med komplexa anläggningar. Vi ser helst att du har goda kunskaper i entreprenadjuridik samt förståelse för avvägningen mellan tid, kvalitet och lönsamhet. Du har god erfarenhet av projektledning och vi tror också att du är mycket teknikintresserad. Kanske är du konstruktionsansvarig eller processingenjör idag och vill ta ett nytt steg in i en roll med ett bredare och större ansvar. Goda kunskaper i både svenska och engelska är ett krav.

Personlighet egenskaper

Som person är du utpräglat ansvarstagande och resultatinriktad. Den kanske allra mest utmärkande egenskapen är din nyfikenhet, som innebär en vilja att lära och ett mod att ifrågasätta gällande sanningar. Du är en sann problemlösare och dina (projekt)ledande egenskaper gör att du har lätt för att samordna, kommunicera, få folk att jobba tillsammans och skapa ett bra arbetsklimat. Du har lätt för att skapa struktur och överblick, och känner dig bekväm med att fatta beslut.

Purac erbjuder

Inget företag erbjuder den tekniska bredd och förmåga att åta sig helhetsuppdrag som Purac. I den här rollen erbjuds du en fantastisk möjlighet att kombinera teknik i absolut framkant med att samordna och arbeta tillsammans med kompetenta kollegor – och inte minst skapa samhällsnytta! Purac besitter en enorm samlad kompetens och framför oss ligger en marknad med otaliga investeringar i VA-anläggningar. Du blir en viktig del i att bygga framtida infrastruktur som är ett måste för att klara av en ökad befolkning, klimatförändringar och nya samhällskrav.

Purac präglas som arbetsplats av samarbete, transparens och prestigelöshet. Vi är stöttande, hjälpsamma och ärliga mot varandra och hos oss tillåts du påverka och omsätta dina goda idéer i praktiken. I slutändan delar vi känslan att se resultatet och säga: det här har jag varit med och skapat!

Information och ansökan

I det här uppdraget samarbetar Purac med TOBLOR Consulting. För mer information kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Tobias Lorentzon, telefon 0735-11 10 60. Tjänsten söks via TOBLORs karriärsida: www.toblor.se. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TOBLOR Consulting

Placering

Lund

Kontaktperson

TOBLOR Consulting AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons