Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tekniker | Mobergs Produktkontroll

Tekniker | Mobergs Produktkontroll

HIREQ AB · Staffanstorp · Ansök senast 12 maj (13 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Lyssna på annonsen som ett PodJob

Nu har du möjlighet att lyssna på vårt podcastavsnitt för denna tjänst. Studio HIREQ gästas i avsnittet av Mobergs VD Fredrik Moberg. Lyssna när Fredrik beskriver tjänsten som tekniker.

Om Mobergs

Mobergs Produktkontroll har 30 års erfarenhet av produktkontroll och materialsortering för den skandinaviska tillverknings-, process- och återvinningsindustrin. Med specialisering på metalldetektorer, magneter, röntgenteknik, vågar, detekterbara produkter samt optiska kontroll- och sorteringssystem säkerställer vi produktflöden utan avvikelser.

Arbetsbeskrivning

Vi förser våra kunder med avancerad utrustning för att säkerställa att inga främmande föremål förekommer i deras produkter. Det handlar främst om optisk detektering, sortering och kontroll av främmande föremål. Våra kunder, som är allt från mindre producenter till stora välkända varumärken, är verksamma över hela landet och vi behöver förstärkning med ytterligare en kollega med placering i Staffanstorp. Vi är en tight grupp här på Mobergs vilket gör att du kommer bli involverad i många olika delar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:

  • Service och underhåll på fältet – du åker ut till våra kunder och bedriver förebyggande och avhjälpande underhållsarbete på plats hos kund
  • Validering, mätning och kontroll av utrustning
  • Förevisa/utbilda våra kunder i handhavande av utrustningen
  • Support och service på distans tillsammans med reservdelsförsäljning
  • Administration och offerering
  • Kontakt med leverantörer och samarbetspartners
Din profil

Framgången skapar vi tillsammans och därför är det viktigt att du trivs med arbetet och arbetsgruppen. Vi läger stor vikt på personlighet och laganda varför det är viktigt att du kan samarbeta effektivt med andra. Du är kommunikativ men agerar på eget initiativ – du får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Du har en god förmåga att analysera och lösa problem. Ingen sitter på alla svaren därför är det också viktigt att du är prestigelös och vågar be om hjälp samtidigt som du kan dela med dig av kunskaper, erfarenheter och information till andra för att vi ska nå våra gemensamma mål. När du börjar hos oss kommer du genomgå en gedigen utbildning och genomgång av vår utrustning och hur allt fungerar. Du kommer få följa med våra erfarna kollegor för att lära dig göra jobbet på ett bra sätt. Vi tror att du tidigare har arbetat med något praktiskt och kundnära och tycker mycket om det. Din pedagogiska förmåga och servicekänsla är viktig för att du ska kunna göra ett bra jobb.

Utöver detta tror vi att du:

  • Har ett tekniskt intresse och är en händig person.
  • Har erfarenhet av service- och kundfokuserat arbete.
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och behärskar grundläggande engelska.
  • B-körkort – Du kommer resa med personbil i tjänsten ungefär varannan vecka och du trivs med variationen det medför.

Utöver det ser vi det som extra intressant om du tidigare har arbetat med: Tillverkningsindustri som underhållstekniker eller processoperatör Pneumatik/Elektronik/Mjukvara

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar Mobergs med HIREQ. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HIREQ AB

Placering

Staffanstorp

Kontaktperson

Hireq AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons