Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tekniker Mercedes-Benz

Hedin Bil · Göteborg · Ansök senast 28 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du vara med på en spännandetillväxtresa?Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.

ArbetsuppgifterSom Fordonstekniker kommer du få arbeta med felsökningar, motorservice, underhåll samt reparationsarbete. Rollen innefattar kundservice och kundbemötande, vilket ställer krav på social kompetens och professionalitet. På verkstaden i AMG Center kommer du främst att arbeta med bilmärket Mercedes-Benz.

  • Kundbemötande är centralt för rollen.
  • Du kommer verka i ett sammansvetsat team.
  • Fokus på att bygga långsiktiga kundrelationer.
  • Säkerhetsställande av att kunders önskemål blir åtgärdade.

Nyckelkompetenser/förmågor

  • Fordonsteknisk utbildning samt några års erfarenhet inom mekaniskt arbete.
  • Tidigare erfarenhet av felsökning och servicearbete.
  • Du är en problemlösare och är serviceinriktad.
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska, i tal och skrift.
  • God datorvana.
  • B-körkort

Det viktigaste är ditt engagemang och attitydatt vilja utvecklas i rollen som Fordonstekniker. Som person värdesätter vi att du är positiv, målmedveten och ser möjligheter snarare än hinder. Du bör vidare vara noggrann, praktisk lagd och ha förmågan att att anpassa dig till nya situationer.

Varför arbeta med oss?Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja – vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hedin Bil

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Hedin Göteborg Bil AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons