Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tekniker / Industrielektriker med inriktning elkraft

Tekniker / Industrielektriker med inriktning elkraft

Stegra · Storuman · Ansök senast 26 maj (20 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

För kunds räkning söker vi dig som är tekniskt intresserad och söker en roll med varierande arbetsuppgifter! Har du studerat eller arbetat med el eller elkraft? Då kan du vara den vi söker!

Om rollen

Som tekniker inom elkraft kommer du tillsammans med en kollega att vara ansvarig för att utföra underhålls- och kontrollarbete på olika ställverk. Detta inkluderar att ronda stationer, kontrollera gas- och oljetryck, samt utföra funktionstester och service på brytare. Du kommer också att arbeta med riskanalyser, systematiskt säkerhetsarbete och återrapportering av ärenden.

Uppdragen innebär att du kommer jobba både inomhus och utomhus och att du reser dagligen i närområdet, men längre resor kan förekomma ca var tredje vecka. Beredskap förekommer normalt i tjänsten efter ett par år när du har mycket goda kunskaper och du arbetar självständigt.

Din profil

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och trivs med att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du har en eftergymnasial utbildning inom elkraft eller så kanske du är industrielektriker eller har arbetat med el eller elkraft tidigare. Du gillar att arbeta i samarbete med andra och att ta ansvar för både din tid och dina arbetsuppgifter.

Då tjänsten innebär att du med bil tar dig till dina uppdrag är det krav att du har körkort B. Bil i tjänsten tillhandahålls av arbetsgivaren.

Krav för tjänsten

  • Eftergymnasial utbildning inom elkraft eller arbetslivserfarenhet inom el eller elkraft
  • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
  • Körkort B

Meriterande för tjänsten

  • BE-kort eller CE-kort
  • Tidigare erfarenhet av arbete i ställverksmiljö
  • ESA-utbildning

Övrigt

Startdatum: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Ort: Örnsköldsvik med omnejd

Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller länka din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.

Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Holmquist via 076-029 90 39 och johanna@stegra.nu.

Stegra hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stegra

Placering

Storuman

Kontaktperson

Stegra Rekrytering AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons