Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknikdriven Affärsutvecklare inom Avancerad & Mekaniserad Provning

Teknikdriven Affärsutvecklare inom Avancerad & Mekaniserad Provning

DEKRA Industrial AB · · Ansök senast 27 apr. (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du göra världen till en säkrare plats? Vår vision är att genom innovativa tjänster skapa trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet. Till DEKRAs utökade satsning inom Avancerad och Mekaniserad Provning söker vi nu en utåtriktad affärsutvecklare med passion för relationsbyggande och teknik!

OM JOBBET

DEKRA är ett globalt företag som levererar tjänster med fokus på säkerhet. En del av tjänsteportföljen består av Avancerad & Robotiserad inspektion genom oförstörande materialprovning och inspektion.

I din roll som affärsutvecklare kommer du samordna och utveckla affären kring avancerad och mekaniserad provning. DEKRA är idag verksamma inom området i flera industrisektorer såsom Petrokemi, Kärnkraft, Spårbunden trafik, Energiproduktion, Tillverkande Stålindustri med flera.

VEM ÄR DU?

Vi letar efter en person som vill kombinera sina kunskaper inom affärsmannaskap och teknik i syfte att fortsätta främja affärsområdets framgångsrika utveckling. Du har ett strukturerat och målinriktat arbetssätt där du självständigt kan driva affären och ser vad som är viktigt att prioritera. Du är en god kommunikatör med förmågan att engagera och påverka intressenter på alla nivåer i organisationen, bygga nätverk och arbeta kundorienterat. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer.

Du motiveras av att hjälpa kunder med deras utmaningar och din passion är att driva affären framåt!

Du är en positiv och engagerad person som är mycket kommunikativ och prestigelös i ditt arbete. Du kommer samordna en grupp teknikdrivna medarbetare runt om i landet där projektledning och deltagande i uppdragen kommer krävas. Det är viktigt att du är ansvarstagande och initiativtagande för att säkerställa fullgod leverans.

Du kommer deltaga i kundmöten och bistå med rådgivning till kunder, chefer och medarbetare, där din förmåga att se möjligheter i ny teknik kopplat till kundens behov, utmaningar och myndighetskrav tillför stort värde.

Du arbetar också med framtagning av kalkyler, offerter och hantering av förfrågningar från både svenska och internationella kunder inom avancerad och mekaniserad provning där affärerna vanligtvis spänner från 100kSEK upp till 2MSEK och kan undantagsvis uppgå till 10MSEK.

Du har;

  • Erfarenhet av Avancerad Provningsteknik och/eller PAUT i någon form.
  • God affärsmässig förmåga och bygger gärna relationer
  • Mycket goda färdigheter att uttrycka dig i text på svenska och engelska
  • Du behöver vara ostraffad och kunna genomgå säkerhetsprövning för tillträde till säkerhetsklassade anläggningar
  • B-körkort är ett krav

Du rapporterar till Affärsområdeschef för Mekaniserad Provning och ingår i DEKRAs affärsutvecklargrupp som leds av säljchef. Rollen har mycket stort inflytande på utvecklingen av ny teknik och nya tjänster.

Det finns inget krav på specifik placeringsort för denna roll, utan du utgår från närmsta DEKRA-kontor. Eftersom våra kunder och specialister finns utspridda runt om i landet förekommer givetvis resor i ditt arbete.

Stämmer ovanstående in på dig? Tveka inte att höra av dig!

Välkommen med din ansökan!

Skicka in din ansökan i form av personligt brev och CV. Urval och intervjuer hanteras löpande, varför rollen kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

DEKRA Industrial AB

Kontaktperson

Dekra Industrial AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons