Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknik, matte, fysik-lärare

CURT NICOLIN GYMNASIET AB · Finspång · Ansök senast 5 maj (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Teknik,matte,fysik-lärare vt24 i din ansökan

Som en av Sveriges första friskolor har vi sedan 1996 utmanat skolvärlden med de vassaste gymnasieprogrammen. Curt Nicolin Gymnasiet har från start varit icke vinstdrivet – Non profit! Vi har följande program; Teknikprogrammet, Industritekniska programmet, El- och Energiprogrammet samt Vård- och Omsorgsprogrammet. Dessutom kan vi erbjuda TE4 – ett fjärde år på Teknikprogrammet som mynnar ut i en Gymnasieingenjörsexamen. På skolan studerar ca 550 elever och vi satsar starkt på att integrera digital teknik i vår pedagogiska verksamhet.

Curt Nicolin Gymnasiet ägs av regionens industri och Finspångs kommun. Vi har mycket goda relationer med Mo Gård, Region Östergötland och andra aktörer på vård- och omsorgssidan. Vi finns i moderna lokaler mitt i det industritäta Finspång med tillgång till många företag och organisationer i vår närhet.

Inför ht 24 söker Curt Nicolin Gymnasiet dig som vill arbeta som teknik-, fysik och mattelärare.

Vi söker i första hand dig med gymnasielärarexamen, men erhållna kunskaper inom teknikområdet från andra högskole-/universitetsutbildningar är också av högsta intresse. Du har pedagogisk skicklighet och har ett stort intresse av ungdomars utveckling.



Arbetsbeskrivning och bakgrund

Vi tror att du är genuint intresserad av att arbeta tillsammans med elever och kollegor för att alla på skolan ska kunna utvecklas och lära mer. Du har god kommunikationsförmåga, är strukturerad och har lätt för att samarbeta med andra. Du vill inspirera och bli inspirerad. Du har eller håller på att utveckla en modern syn på lärandet för dagens och framtidens behov.

Arbetet innebär, utöver ordinarie läraruppgifter, att ingå i ett arbetslag kring våra elever på Curt Nicolin Gymnasiet och att vara del i arbetet att utveckla vår pedagogik. På CNG jobbar vi alltid i team kring- och i undervisningen.

Tjänsten innebär att du undervisar på Teknikprogrammet i tekniska ämnen och i matematik på alla våra program. I de tekniska ämnena varierar innehållet i allt från konstruktion och CAD till ingenjörsmässiga kompetenser och förhållningssätt medan matematiken håller sig till de lägre kurserna på gymnasiet.

Som person är du engagerad, social, positiv, lyhörd, trygg, empatisk, kreativ, har en god analytisk förmåga och är lösningsfokuserad. Du kan hantera stressiga situationer, är flexibel och har lätt för att skapa förtroende hos eleverna och dem du samarbetar med. Självklart har du ett driv och intresse av att arbeta tillsammans med andra och sätter elevernas behov i centrum.

För att arbeta på CNG krävs utdrag ur belastningsregistret.

På Curt Nicolin Gymnasiet värnar vi vår personal och våra lärare har generösa förmåner och ett fördelaktigt tidsavtal.

Tjänsten är tillsvidare och tjänstens omfattning är deltid/heltid beroende på dina kvalifikationer.

Sista ansökningsdag: söndag 5 maj.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

CURT NICOLIN GYMNASIET AB

Placering

Finspång

Kontaktperson

Curt Nicolin Gymnasiet AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Teknik,matte,fysik-lärare vt24 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons