Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teatertekniker med ljudkompetens till Regionteater Väst

Regionteater Väst AB · Uddevalla · Ansök senast 15 maj (15 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Teatertekniker i din ansökan

Regionteater Väst är Sveriges största turnerande scenkonstinstitution för barn och unga och en av landets största producenter av dans- och teaterföreställningar för en ung publik. Vi skapar scenkonst som är tillgänglig och utmanande och som i tilltal och ämnesval främst riktar sig till människor mellan 6–16 år. Vårt uppdrag kommer från Västra Götalandsregionen och Uddevalla kommun.


OM ARBETET

Som Teatertekniker med ljudkompetens erbjuder vi dig ett utvecklande och kvalificerat arbete som kräver bredd såväl som spetskompetens. Du ingår i den tekniska avdelningen i Uddevalla, där tjänsten är placerad. På avdelningen arbetar vi gemensamt med all förekommande teknik, men i en organisation där var och en har ett utökat ansvar inom olika områden. I ditt fall ljudteknik. Vi arbetar gränsöverskridande mellan föreställningsteknik, tillverkning av nya produktioner och underhåll av teaterns befintliga teknik. Du kommer periodvis jobba som en del i det tekniska teamet på turné vilken innebär hotellövernattningar, resor samt bygg och riv, något som kan vara fysiskt krävande. Arbete under turné kan också innehålla turnéledaransvar och publikvärdsskap. Arbetet är schemalagt under dagtid måndag till fredag men kvälls- och helgarbete förekommer. Du rapporterar till chefen för den tekniska avdelningen.


KVALIFIKATIONER


Vi söker dig som har ett genuint och brett intresse för teaterteknik i alla dess former men som brinner lite extra för ljudteknik. Vi vill att du behärskar programmering i Q-lab. Du behöver vara prestigelös och trivas med att vara en del av ett tekniskt team där alla jobbar gemensamt och stöttar varandra efter behov. Du har en teknisk utbildning i botten eller motsvarande arbetslivserfarenhet som passar yrkesrollen. Du kommer ingå i ett litet team av kollegor som periodvis jobbar nära varandra under turné, därför tror vi att du är social och har ett öppet sinne för människors olikheter. I din yrkesroll behöva du vara en förebild för de barn och unga som i huvudsak är vår publik och möta dem på ett naturligt och avslappnat sätt.

B-körkort är ett krav och C-körkort meriterande. Vi välkomnar olika livserfarenheter och bakgrunder till tjänsten och vår arbetsplats och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vid anställning ska ett utdrag ur belastningsregistret uppvisas, enligt Lagen om belastningsregister (2013:852).

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Regionteater Väst AB

Placering

Uddevalla

Kontaktperson

Regionteater Väst AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Teatertekniker i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons