Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teaterproducent

Astrid Lindgrens Vimmerby AB · Vimmerby · Ansök senast 12 maj (13 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Astrid Lindgrens Vimmerby Aktiebolag driver två besöksmål: Astrid Lindgrens Värld och Astrid Lindgrens Näs. I Astrid Lindgrens Värld kan du möta Astrids berättelser och karaktärerna från böckerna och filmerna och på Astrid Lindgrens Näs kan du fördjupa din kunskap om Astrid Lindgrens liv och gärning.

Vi är 70 tillsvidareanställda och ca 550 säsongsanställda medarbetare. Hos oss är alla en lika viktig del i att skapa en äkta och genuin upplevelse av Astrid Lindgrens berättelser; och sprida kunskapen om hennes liv och gärning.

Vi söker en vikarierande producent till teateravdelningen

Nu har du chansen att skaffa dig erfarenhet från en av Sveriges bästa upplevelsedestinationer: Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby. Du kommer att arbeta som en av tre producenter på teateravdelningen. Anställningen är ett föräldravikariat på ett år med möjlighet till förlängning.

Arbetet utförs i nära samarbete med dina producentkollegor samt med teaterchefen och vår konstnärliga ledare.

Producentens arbetsuppgifter

Producentens arbetsuppgifter består till stor del av planering, schemaläggning och ansvar för det administrativa produktionsarbetet. Utöver det ingår även arbetsledning.

Arbetet utförs, under vissa perioder på kvällar och helger. Under sommarsäsongen, då besöksmålen har öppet alla dagar, går vi på ett rullande schema för att alltid ha arbetsledare på plats.

Kvalifikationer

Du tycker om att arbeta med människor, har god servicekänsla samt ett bra ekonomiskt och administrativt sinne. Du har god simultankapacitet och är gärna den som sitter i mitten, koordinerar och håller koll på vad som händer i omgivningen. Du kommer att arbetsleda en stor grupp anställda på teateravdelningen, så det är viktigt att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är även meriterande om du har drivit projekt inom konstnärlig verksamhet. Utbildning inom projektledning, administration eller liknande är meriterande.

Vår avdelning

Teateravdelningen är en stor avdelning bestående av sång- och musikavdelning, kostymateljé, scen- och ljudteknik, djuravdelning, peruk- och maskavdelning samt skådespelaravdelning. Tillsammans är vi ca 170 kollegor på teateravdelningen under verksamhetsåret.

Viktigt för oss På vår arbetsplats är det självklart att vi hjälper till där det behövs. Vi ser gärna att du som person är prestigelös, hjälpsam, serviceinriktad och flexibel. Du tar stort eget ansvar och är van att arbeta självständigt, samtidigt som du trivs med att arbeta i grupp.

Vi hoppas att du, liksom vi, känner stolthet över att få arbeta med arvet efter en av världens mest uppskattade barnboksförfattare, Astrid Lindgren.

Arbetstid/varaktighet

Tjänsten är ett vikariat mellan 1/7 2024 och 30/8 2025 med möjlighet till förlängning.

Kollektivavtal/Lön

Kollektivavtal finns mellan Arbetsgivaralliansen och Unionen/HTF. Månadslön, individuell lönesättning.

Ansökan Sista ansökningsdag är 2024-05-12. Vi tar endast emot ansökningar insända genom vårt ansökningsverktyg på vår hemsida (ej via vanlig post eller e-post). Skicka med CV, personligt brev och gärna ett foto på Dig själv. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Kontaktpersoner

Nicholas Lindström, Teaterchef, 0492-798 06

Linnéa Hindvik, Personalchef, 0492-798 02

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Astrid Lindgrens Vimmerby AB

Placering

Vimmerby

Kontaktperson

Astrid Lindgrens Vimmerby AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons