Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teamledare utomhus i ekologisk odling sommaren 2024!

Teamledare utomhus i ekologisk odling sommaren 2024!

Widegrens Gård AB · Gotland · Ansök senast 26 maj (29 dagar kvar)

Deltid · Säsongsjobb

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens TEAMLEDARE 2024 i din ansökan

OM OSS

Widegrens Gård är specialiserat på ekologisk odling av potatis, morötter, palsternacka och lök. Utöver detta odlar vi spannmål och raps. Vi är ca 40 helårsanställda. Vi har eget packeri där vi tvättar, sorterar och förpackar produkterna. Det enda sättet att få ekologiska morötter och lök att bli bra i odlingen är att rensa dem för hand och det gör vi med hjälp av ca 180 sommarjobbare.

OM ARBETET

Vi söker teamledare som tillsammans med fältcoacherna leder det dagliga arbetet med ungdomarna ute i fält. För de flesta som jobbar hos oss är det här livets första sommarjobb och vi vill erbjuda en trygg och bra start i arbetslivet vilket vi har flera års erfarenhet av. I detta söker vi dig som vill utvecklas i din roll som ledare. Hos oss får du utbildning och coaching i din ledarroll och ett erfaret team finns till hands och stöttar. Av erfarenhet vet vi att en sommar hos oss kan ge en riktigt bra merit till ditt CV inför framtida yrkeskarriär.

Varje dag jobbar 75-90 personer i ogräsrensningen. Man ligger på specialbyggda maskiner som sakta rör sig över raderna där man handplockar ogräs. Varje vagn bemannas av 5 personer utifrån schema och teamledaren är ansvarig för sitt team på ca 10 personer. Man jobbar praktiskt tillsammans med sitt team men största delen av arbetet består av att instruera, coacha och ge feedback för att hjälpa ungdomarna att nå sin fulla potential och att känna sig stolta över sin arbetsprestation.

Vi söker dig som är sugen på att utvecklas som ledare i en välfungerande organisation och vill få möjligheten att jobba ute i naturen med massa härliga ungdomar och kollegor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda ungdomar och att jobba i team, men det viktigaste är din inställning och vilja att lära dig. Du är en god förebild genom att komma i tid, arbeta effektivt och verka för bra sammanhållning i teamet.

Du ansvarar för att teamet arbetar effektivt i en fin gemenskap utifrån de riktlinjer du får. Du ger löpande feedback till teammedlemmarna och skapar förutsättningar för teamet att göra ett bra jobb. Andra arbetsuppgifter är att checka in och ut ditt team via din mobil, instruera nya teammedlemmar och se till att teamet har den utrustning som behövs för att utföra arbetet. Teamledaren är också kontaktperson till ansvariga. Andra arbetsuppgifter inom företaget kan förekomma beroende på väderlek. Besök gärna vår Facebook eller Instagram för att se bilder och filmer om hur arbetet i fält går till!

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Vi söker teamledare för sommarperioden, start v.24 (ev tidigare) och avslut månadsskiftet juli/augusti. Det kan finnas möjlighet att få förlängd anställning till mitten av oktober för att delta i skörden av morötter och potatis.

Arbetstider är dagtid vardagar och helg med lön enligt kollektivavtal via Gröna arbetsgivare.

Vi är en rökfri arbetsplats. Eget fordon eller skjuts behövs (buss fungerar dessvärre inte). De fält vi kommer att jobba på finns på mellersta Gotland såsom Mästerby, Roma, Atlingbo och Väskinde.

Skicka in din ansökan så fort som möjligt då vi rekryterar löpande! Varför inte tipsa en kompis också?

Vi erbjuder inget boende i samband med tjänsten så du som söker har ordnat eget boende på Gotland.

Vi välkomnar intresserade att maila:

sommarjobb@widegrens.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Widegrens Gård AB

Placering

Gotland

Kontaktperson

Widegrens Gård AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens TEAMLEDARE 2024 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons