Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teamleader till Agdas Café i Värnamo

Teamleader till Agdas Café i Värnamo

Agdas Café · Värnamo · Ansök senast 26 maj (27 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Agdas Café i din ansökan

Om Agdas Café

Agdas Café ligger välbeläget i apladalen i Värnamo. Vi kommer ha nyöppning den 25/5 och söker där nu med personal som vill vara med och skapa Agdas Café från starten tillsammans med oss.

Vi kommer ha öppet måndag - söndag 10-17 under sommaren, enligt nuvarande planering mellan 25/5-29/9. Vid vissa event och övriga tillställningar så kommer vi ha öppet senare. Under vinterhalvåret så kommer vi hålla öppet under helgerna på Agdas Café, och resterande tid kommer man arbeta inom vår koncern. Under vinterhalvåret har vi en grovplanering som ligger som vi gärna vill bygga tillsammans med personalen som kliver in tillsammans med oss!

Om dig

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för service i olika former. Du är en handlingskraftig och lösningsorienterad person med ett leende nära tillhands. Du ska vara stresstålig och ansvarstagande och känna igen dig i våra kärnvärden glädje, kvalitet och engagemang.

Agdas Café är en nyetablering i Värnamo, i ett bland de mest välkända områdena i stan, Apladalen. Här söker vi dig som vill vara med från starten och skapa den känslan som vi vill förmedla från början.

Vi ser att du tidigare har erfarenhet från branschen och tidigare arbetat med personal. Eftersom detta är en nystart så ser vi att du är flexibel i ditt arbetssätt, både vad gäller planering och kundernas efterfrågan.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en teamleader till Agdas Café som håller i den dagliga driften bland personal, beställningar och service.

Hos oss kommer du få hantera kassan och möta kunder dagligen. Du har ett starkt brinnande intresse för service och att kunden ska ha den bästa upplevelsen hos oss. Kunna ta emot bokningar & förfrågningar från kunder.

Vi arbetar med kassahantering, beredning av luncher och smörgåsar, kundservice och städning.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett självständigt, utvecklande och lärorikt arbete med goda löne- och anställningsvillkor. Du tillhör koncernen på dittcafe vilket innebär att det finns många kollegor och möjligheter att samarbeta mellan caféerna och vara på flera ställen under året.

Ett flexibelt arbete där du får vara med från starten och skapa och forma verksamheten Agdas Café tillsammans med ledningen. Detta är enbart starten för Agdas Café och vidare utmaningar kommer komma till hösten!

Teamleader

  • 85% under hela året, inleds med provanställning
  • Under sommarhalvåret befinner man sig på Agdas Café, maj-september. Resterande tid av året så arbetar man på våra andra caféer i kombination med de event/bokningar som planeras på Agdas Café
  • Var tredje helg ingår i tjänsten
  • Ansvarar för den dagliga driften däribland personal, service och beställningar

Rekryteringen sker löpande, men vi ser gärna att du har möjlighet att börja hos oss senast i mitten av maj. Vi ser framemot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Agdas Café

Placering

Värnamo

Kontaktperson

Bernts Konditori AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Agdas Café i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons