Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teamleader Östergötland

Fix My Phone Östergötland · Norrköping · Ansök senast 2 maj (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Brinner du för sälj, personalutveckling och eget ansvar? Då har du kommit rätt!

Teamleader sökes!

Som butiksmedarbetare på Fix My Phone är du alla kunders vardagshjälte. I en konstant förändrande marknad utav mobila enheter hjälper vi dagligen våra kunder med snabba och precisa reparationer, köp och sälj utav begagnade mobiler och mycket mer. Vi knyter hela cirkeln för konsumenter när det kommer till mobiltelefonen genom att erbjuda reparation, köpa in gamla, sälja nya, sälja begagnade med mera, det finns alltså inte något ärende en kund kan ha med sin mobiltelefon som vi inte kan lösa på ett eller annat sätt vilket gör oss unika på marknaden. Fler och fler väljer reparation eller köp av begagnat före att köpa nytt av både ekonomiska och miljövänliga skäl. Vi lagar i princip alla modeller vilket gör varje dag unik och stimulerande! I takt med expansion och en drivande marknad söker vi vi nya stjärnor som vill ge sig in i teknikens värld och fortsätta växa med oss.

Ditt jobb som Teamleader kommer innebära att du ansvarar och ser till att butikerna flyter på smidigt och i rätt riktning i kombination med att du jobbar i butik själv en stor del av arbetstiden, räkna med 3-4 dagar butik och 1-2 dagar administrativt. Du sköter rekrytering, utbildning, coachning och ser till att butikerna i ditt ansvar sköts utav din personal. Ser till att rutiner sköts och övrig personal jobbar aktivt enligt plan.

Vi söker dig som har ett gediget intresse för försäljning och teknik med en vilja att utvecklas som person och säljare. Du gillar att vara igång och ta vara på möjligheter som person. Du gillar också att ta eget ansvar och tar initiativ, det finns stora möjligheter hos Fix My Phone för dem som visar framfötterna och ett driv mot att hela tiden ta sig framåt, både som individ men också för företaget.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats och en roll med mycket ansvar, utbildning i yrket som mobilreparatör som ger dig kunskaper till att reparera vilken enhet som helst och regelbunden coachning och utbildning i försäljning för att nå dina mål. Du kommer också kontinuerligt att finna stöd och hjälp som utvecklar dig i en ledande roll om du själv tar initiativ till det. En duktig ledare hos oss är en absolut problemlösare och framförallt en problem-förebyggare. Det vill säga att man alltid jobbar för att saker skall flyta på smidigt och problem inte uppstår. Man bygger en grund utefter företagets vision med sin egen prägel på det.

På Fix My Phone är utveckling och framåtanda vårt signum, vi jobbar konstant med att utveckla oss själva och alla medarbetare för att komma så nära vårt bästa ”JAG” vi kan komma. Gör bättre idag än vad du gjorde igår är ett genomsyrat motto. Vi erbjuder utvecklande roller till de som visar framfötterna och vill ta sig framåt i takt med vår expansion. Som Teamleader har du en otroligt viktig roll i att vara närvarande för personalen och utveckla första ledet ut mot kunden.

Lön

Fast månadslön

+ Teamleader bonus

+ Egen Bonus/Provision


Känner du dig träffad? Skicka in din ansökan direkt.

Urval och intervjuer sker löpande, vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fix My Phone Östergötland

Placering

Norrköping

Kontaktperson

The Morad Group AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons