Jobbsafari är en del avschibsted logo

Taxiförare apptaxi

Topride Taxi · Ekerö · Ansök senast 7 juni (19 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Information om ansökan:Ansök genom mail.

Älskar du att träffa människor, leverera en servicenivå utöver det vanliga och är en erfaren bilförare? Tveka inte, sök arbete hos oss och hjälp oss skapa det bästa taxibolaget för alla! Vi strävar efter att erbjuda de bästa villkoren i branschen för de bästa förarna. Taxiförarlegitimation är ett krav för att kunna söka, bostad på Mälaröarna är ett plus.

Topride Taxi är ett litet seriöst och familjärt taxibolag som utgår från Ekerö. Vi söker nu flera chaufförer på heltid, deltid, helg och extra. Vi kör Kia Niro hybrid och Kia Ev6. Vi samarbetar för närvarande med de flesta taxi-apparna inklusive Uber och Bolt och vi har självklart avtal för att angöra Arlanda.

Vi erbjuder:

  • Flexibel lönemodell: Vi strävar efter att erbjuda de bästa villkoren i branschen. Lönen är provisionsbaserad och börjar på 45 % av inkört belopp, inklusive semesterersättning, efter avdrag för moms och plattformsavgifter. Vid god lönsamhet och effektivitet erbjuds upp till 52 % av inkört belopp. Vid heltidsarbete erbjuds också andra förmåner såsom exempelvis friskvårdsbidrag.
  • Flexibla arbetstider: Möjlighet att anpassa ditt schema efter dina behov. Välj när du vill köra och maximera din frihet och inkomst.
  • Stöd och utveckling: Som en del av Topride Taxi får du tillgång till kontinuerlig support och utbildningar för att öka din lönsamhet på vägarna.
  • Möjlighet att ha bilen hemma vid heltidsanställning.

Krav:

  • Taxiförarlegitimation.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Vid deltid och extra-arbete är det ett krav att du bor på Ekerö eller kan ta dig till och från Ekerö centrum vid obekväma tider.

Är du redo att sätta dig bakom ratten och köra för Topride Taxi? Ansök genom att skicka ett mail till rekrytering@topride.se, berätta kort om dig själv, din erfarenhet av taxi samt hur du vill arbeta så kontaktar vi dig för ett möte för att se hur vi passar som kollegor! Vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Topride Taxi

Placering

Ekerö

Kontaktperson

Jemante AB

Ansök via mejl

Information om ansökan:Ansök genom mail.

Dela jobbannonsen

Anmäl annons