Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tandsköterska till Folktandvården Svärdsjö

Tandsköterska till Folktandvården Svärdsjö

Region Dalarna · Falun · Ansök senast 1 maj (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens FTV:2024:012 i din ansökan

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Kliniken finns i vackra Svärdsjö, strax utanför Falun i rymliga fräscha lokaler utrustade med modern teknik och utrustning, där vi endast jobbar dagtid!

Vi är ett glatt och erfaret gäng som tycker om att arbeta ihop. Vi är måna om varandra och värderar arbetsmiljön högt. På Folktandvården i Svärdsjö arbetar engagerade medarbetare mot ständiga förbättringar och ökad patientcentrerad vård. Välkommen till en arbetsplats där vi jobbar med lagkänsla och där du kan göra skillnad! 

Tandsköterska till Folktandvården Svärdsjö

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en tandsköterska till vår trevliga klinik i Svärdsjö, en mindre klinik med en familjär känsla! Hos oss ska både patienter och medarbetare trivas.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete som tandsköterska inom barn- och vuxentandvård. Dina arbetsuppgifter innefattar att assistera tandläkare, teamtandvård, sterilarbete och patientadministration, där det även finns möjlighet att få arbeta självständigt profylaktiskt med barnpatienter.

Vi har digital röntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring.

Övrig information

Kvalifikationer

Utbildningskrav tandsköterskeexamen.

Vi söker dig som visar ett stort engagemang i ditt arbete och tycker om att jobba som tandsköterska.

Du värdesätter god kommunikation, hög kvalitet och har god samarbetsförmåga. Du har fokus på patienternas bästa och är serviceinriktad. Du har ett professionellt arbetssätt gentemot patienter och medarbetare. Vi söker även dig som stimuleras av att arbeta tillsammans med sina kollegor, där laganda och gemenskap är viktiga faktorer för dig.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktuppgifter

Här hittar du kontaktuppgifter till våra fackliga organisationer.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Dalarna

Placering

Falun

Kontaktperson

REGION DALARNA

Vid ansökan:Ange referens FTV:2024:012 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons