Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tandläkare till vår klinik i Salem

DISTRIKTSTANDVÅRDEN SVERIGE AB · Salem · Ansök senast 28 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker en erfaren och kunnig tandläkare som berikar våra tandvårdstjänster. Vi är en klinik som sätter patientens välbefinnande i fokus, och nu söker vi en kollega till vårt härliga team.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom yrket. Hos oss kommer du ha möjlighet att fortsätta växa och arbeta med stor variation. Du kan utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra.

Vi gör varandra bättre.

Är du vår framtida kollega?

Som person tror vi att du sprider positiv energi - något som ofta smittar av sig på människor du möter. Du är flexibel i ditt tankesätt och har lätt för att samarbeta när tillfället kräver. Stress är inget som biter på dig och du hanterar utmaningar på ett föredömligt sätt. Du har goda kommunikativa färdigheter och vet vikten av tydlig information.

Arbetsuppgifter

Som tandläkare hos oss kommer du att arbeta heltid kliniskt med barn, ungdomar och vuxna patienter, i det ingår ortodonti, implantat- och tandstöddprotetik, endodonti, parodontologi, dentoalveolär kirurgi och akuttandvård.

Vad vi erbjuder

  • Goda arbets- och lönevillkor
  • Sjukvårdsbidrag, friskvårdsbidrag och massagebidrag
  • En av marknadens bästa pensionsavsättningar
  • Individuell lönesättning och utbildningsplan
  • Goda möjligheter att klättra inom företaget
  • Årlig bonus

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är en av landets största tandvårdskedjor med 38 stycken kliniker i Stockholm, Uppsala och Göteborg. Vi erbjuder barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Vi har en mobil tandvårdsenhet som utför tandvård i hemmet, en narkosverksamhet och två specialistkliniker i Stockholm. Med över 300 000 patientbesök om året och fler än 600 medarbetare har vi en viktig roll i tandvården i Sverige. Vår ambition är att fortsätta etablera oss i områden där behov av ytterligare tandvårdsaktörer finns med visionen att bli det självklara tandvårdsvalet.

Välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan senast 28 april 2024. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

DISTRIKTSTANDVÅRDEN SVERIGE AB

Placering

Salem

Kontaktperson

Distriktstandvården Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons