Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tandläkare till klinik i Stockholm, Hagastaden

Tandläkare till klinik i Stockholm, Hagastaden

Haga Tandläkeri · Stockholm · Ansök senast 7 juni (18 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om kliniken

Vi har precis byggt ut kliniken som är belägen i den nya stadsdelen Hagastaden i Stockholm, kliniken är modern, ljus och fräsch. Vi bedriver utöver allmäntandvård, estetisk tandvård samt tandreglering. Vi är en av största klinikerna i Sverige inom Invisalign och har som följd av detta erhållit flertalet utmärkelser från Invisalign. Vi arbetar digitalt, har panoramaröntgen och intraoral scanner på kliniken och vi använder oss av det molnbaserade journalsystemet Frenda. Vi arbetar enbart med vuxentandvård.

Vår ambition är att erbjuda våra patienter en modern och professionell tandvård som utmärker sig mot den traditionella tandvården. Vi strävar alltid efter att både ge patienten en positiv upplevelse genom hela behandlingsgången samt efter att uppnå bästa möjliga slutresultat. För oss det är viktigt att vara lyhörd inför varje enskild individ och vi värdesätter ett varmt och personligt bemötande av våra patienter högt.

Kvalifikationer

Tandläkare med svensk legitimation och minst 2 års erfarenhet inom yrket. Meriterande om du har erfarenhet av estetisk tandvård och i synnerhet porslins- och kompositfasader.

Som tandläkare är du omhändertagande, noggrann, effektiv och kompetent. Utöver detta är det viktigt att du är lösningsorienterad, prestigelös, flexibel och stresstålig när det behövs.

De viktigaste personliga egenskaperna hos dig är att du är en varm och lyhörd person som inger lugn och förtroende till våra patienter. Du är även kapabel till självständighet och har god kommunikationsförmåga. Vi söker efter en glad och positiv person som har ett genuint intresse för människor.

Vi erbjuder

En utmanande och stimulerande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter

Fast och provisionsbaserad lön, individuell utbildningsplan, generöst friskvårdsbidrag, massage

En utvecklande arbetsplats med goda arbetsförhållanden och trivsamma kollegor

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan nu! Intervjuer sker fortlöpande så skicka in din ansökan snarast.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Haga Tandläkeri

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Haga Tandläkeri AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons