Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tandhygienist till Kista Tandläkarna

Kista Tandläkarna AB · Stockholm · Ansök senast 31 aug. (123 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Meriterande

Tandhygienist - erfarenhet efterfrågas

Utbildning

Krav: Tandhygienistexamen

Kompetenser

Krav: Svensk legitimerad tandhygienist

Om jobbet

Vi söker efter en tandhygienist, tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning.

På kliniken behandlas vuxna patienter inom allmäntandvård, kirurgi och implantat behandlingar. Vi arbetar med 3Shape-scanner och Muntra journalsystemet.

Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer yrket samt ev kunna assistera vid behov. Du kommer till en dynamisk verksamhet som ger dig möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och alltid arbeta på toppen av din kompetens.

Hos oss träffar du patienter med ett varierande vårdbehov. Odontologisk kvalitet och varmt omhändertagande av våra patienter värdesätter vi högt. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete på kliniken vilket ger goda möjligheter till att utvecklas.

Det är viktigt att du sätter patienten i fokus, är serviceinriktad, bidrar med arbetsglädje, ansvarstagande och kan ha många bollar i luften. Du skall tycka det är spännande att komma in i en verksamhet som är i utveckling och tillsammans med oss vilja bidra i detta arbete på ett positivt sätt. Samt att du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Vi ligger väldigt centralt i Kista, nära Kista galleria, tunnelbana och bussar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. 6 månaders provanställning kommer att förekomma. Intervjuer sker löpande så ansök gärna idag.

Ansökan endast via mail!

Varmt välkommen med din ansökan!

Om anställningen

Lön

Lön enligt överenskommelse

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kista Tandläkarna AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Kista Tandläkarna AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons