Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tandhygienist

Tandläkare Degerman AB · Säter · Ansök senast 14 maj (15 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Är du tandhygienist och vill jobba med oss?

Vi är en privat tandvårdsklinik som startade våren 2018 i Säter. Kliniken har tre behandlingsrum och för närvarande är vi två tandläkare och tre tandsköterskor som arbetar tillsammans. 

På kliniken behandlas vuxna patienter. Behandlingspanoramat innefattar allmäntandvård, kirurgi och implantatbehandlingar. På kliniken arbetar vi med 3Shape-scanner och journalsystemet Muntra.

Vi söker Dig som är serviceinriktad och positiv och som har ett genuint intresse för tandvårdsyrket. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta sedvanliga tandhygienistbehandlingar, så som revisionsundersökningar, parodontal behandling och stödbehandling samt förebyggande tandvård. På kliniken tar vi regelbundet emot patienter från kommunens särskilda boenden samt remisser för sanering från sjukhustandvården.

Det är viktigt att Du är lyhörd gentemot både patienter och medarbetare och har förmågan att se vad som behöver göras. Att kunna prioritera och organisera arbetet är en viktig egenskap Du behöver ha. Du är väl förtrogen med det svenska språket och använder det obehindrat i tal och skrift. 

Vi ser att Du som söker är en skötsam och ansvarstagande person som bidrar till gemenskapen och som vill jobba, trivas och utvecklas med oss. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. 


Provanställning tillämpas. Ansök med personligt brev och CV inklusive referenser från tidigare arbetsgivare. Ansökan skickas till ledning@tandlakaredegerman.se. Vi prövar ansökningar löpande. 


Välkommen med Din ansökan!


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tandläkare Degerman AB

Placering

Säter

Kontaktperson

Tandläkare Degerman AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons