Jobbsafari är en del avschibsted logo

talent manager/konsultchef till randstad digital i stockholm.

talent manager/konsultchef till randstad digital i stockholm.

Randstad · Stockholm · Ansök senast 13 maj (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

arbetsbeskrivningMarknaden utvecklas snabbt och behovet av specialiserad kompetens inom digitalisering är större än någonsin. På Randstad är vi dedikerade till att förse företag med nödvändig expertis för att navigera och leda i denna snabbföränderliga miljö. Vår nya satsning, Randstad Digital, är designad för att erbjuda skräddarsydda kompetenslösningar på både lokal och global nivå. Anslut dig till oss och bli en del av ett team som är i framkanten av att forma framtiden för arbetsmarknaden!

Rollen som konsultchef hos Randstad digital är en bred roll med varierande arbetsuppgifter och mycket ansvar. Din vardag består av en rolig mix av rekrytering och kommunikation med kandidater, löpande dialog med-, coachning och uppföljning av dina anställda konsulter samt kunddialog där du är aktiv i kravprofilsmöten. Rollen handlar mycket om att vara kreativ och ihärdig. Vi bollar, föreslår och konsulterar med våra värderingar som ledstjärna; to know, to serve, to trust och simultaneous promotion of all interest.

varför ska du jobba hos oss?Vi kan erbjuda en bra mix av att ingå i ett mindre sammansvetsat team i ett stort globalt bolag, vilket innebär stora möjligheter att växa inom bolaget och ta mycket ansvar.

Du blir en del av ett tight gäng som har fullt upp med roliga affärer och vi ser fram emot att välkomna en ny kollega till teamet! Hos oss blandas skratt och en härlig stämning med ett högt tempo, vi firar våra framgångar tillsammans och stöttar varandra vid utmaningar. Hos Randstad Digital får du möjlighet att arbeta med några av de attraktivaste företagen i landet och skapa dig ett brett nätverk. Vi ser fram emot att höra vad du kan bidra med! Randstad Digital finns idag etablerat i 20 länder runt om i världen. Vi kan erbjuda våra kunder rekryteringslösningar, konsultlösningar samt helhetslösningar och projekt via våra globala leveransteam. Nu står vi inför en spännande tillväxtresa i Sverige! läs mer om oss här: https://www.randstaddigital.com/about/

Din bakgrund •Du har minst tre års arbetslivserfarenhet inom konsult/bemannings- eller rekryteringsbranschen, inom IT/tech.

•Du har tidigare erfarenhet av personalansvar.•Du har ett stort intresse och nyfikenhet för IT och teknik.•Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift då vi möter många människor med olika bakgrund.•Vi ser gärna att du har ett stort kontaktnät på den lokala marknaden, både gällande kandidater och kunder.•Det är meriterande om du tidigare arbetat som just konsultchef och arbetat med rekrytering och search som en del av rollen.

personliga egenskaper: Du är en nätverksbyggare med en god förmåga att se helheten, har ett affärsmässigt tankesätt och är bekväm med att ta ansvar. Du är engagerad och trivs i en miljö där det är mycket att göra och där förändringar sker ofta och snabbt. Det är även viktigt att du är lösningsorienterad och att du är orädd inför nya utmaningar och kundsituationer. För att lyckas i den här rollen behöver du vara duktig på att kommunicera, såväl internt med kollegor och konsulter, som externt med kunder och kandidater.

Som ledare är du genuint intresserad av att få människor att nå sin sanna potential. Ett prestigelöst förhållningssätt till människor och arbetsuppgifter är en förutsättning för att trivas i teamet där vi alla jobbar tillsammans och hjälps åt. Du är strukturerad och har förmåga att organisera ditt eget arbete på ett effektivt sätt. Du är trygg i dig själv och har en öppen, förtroendeingivande och positiv personlighet. ansvarsområden:I rollen som konsultchef kommer du att: • Ha personalansvar för dina konsulter, vilket innebär arbete med anställning, introduktion, utveckling och kontinuerlig uppföljning av konsulter.

• Ansvara föruppdragsprocessen mot kund genom en kvalitetssäkrad rekrytering i form av search, intervjuer, referenstagning, matchning och presentation av rätt kompetens i tätt samarbete med kundansvarig.

• Arbeta med att proaktivt bygga vårt kandidatnätverk.

• Arbeta med merförsäljning och hjälpa våra kunder vid ytterligare konsultbehov.

Placering och omfattningTjänsten omfattar heltid och löper tillsvidare. Våra anställningar inleds med sex månaders provanställning. Vi utgår från Randstad kontor vid Solna station men vi värnar om flexibilitet i arbetslivet, därför finns det möjlighet att delvis arbeta hemifrån.

Ansökan och ytterligare informationNågot för dig? Då är du varmt välkommen att visa intresse för tjänsten senast 13 maj.

Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vår rekryteringsprocess består av ett par olika moment i form av intervjuer och tester och vi genomför kontroll av straffrättsligt register på samtliga slutkandidater. En del kommunikation i processen kommer ske via mail, vi ber dig därför ha uppsikt på din inkorg efter att du skickat in din ansökan.

För frågor som rör tjänsten och dess innehåll är du varmt välkommen att vända dig till Regional Manager Tiffany Seravall på tiffany.seravall@randstad.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons