Jobbsafari är en del avschibsted logo

Talangprogram inom tech hösten 2024

NEXER TECH TALENT · Göteborg · Ansök senast 6 okt. (157 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Har du precis tagit examen eller kommer att göra under 2024 och söker den ultimata starten på din karriär? Nexer Tech Talent startar årligen ettåriga talangprogram tillsammans med kunder som Volvo, Saab, SJ, Handelsbanken, Axfood, Scania, Folksam, Boeing, Västtrafik med flera. Talangprogrammen är anpassade för nyexaminerade techtalanger och kombinerar arbete med utbildning och ger dig en sömlös övergång mellan studier och arbetsliv.

Nu rekryterar vi till kommande talangprogram med start 2024. Till programmen söker vi dig som har en utbildning inom:

  • Datateknik
  • Teknisk Fysik/Matematik
  • Mekatronik/Elektroteknik
  • Systemvetenskap

.. eller annan likvärdig utbildning.

Talangprogram – bryggan mellan studier och karriär

Nexer Tech Talent är specialister på att ge unga techtalanger den ultimata starten på arbetslivet. Vi skräddarsyr talangprogram som ger en sömlös övergång mellan studier och karriär där arbete kombineras med utbildning, handledning och sociala aktiviteter.

Som deltagare i ett talangprogram kommer du att vara anställd hos Nexer Tech Talent, men ha en specifik roll hos kunden du jobbar för. Du blir en del av en grupp talanger som alla deltar i ett det skräddarsydda utbildningsprogrammet. I programmet får ni månadsvis utveckla och fördjupa era tekniska kunskaper i kombination med utbildning inom tex. ledarskap och personlig utveckling.

Du kommer att coachas av en mentor hos kunden samt en konsultchef på Nexer Tech Talent. Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och bjuds ofta in på gemensamma aktiviteter så som föreläsningar, afterwork och lunchträffar. Efter talangprogrammet är intentionen att du erbjuds en anställning hos den kund du jobbat för.

Vem kan söka till talangprogram?

  • Du som precis har tagit/tar en kandidat- eller masterexamen under 2024 inom IT/teknik.
  • Du är driven, engagerad och passionerad inom ditt område.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Ansökan

Talangprogrammen riktar sig till dig som är klar med din utbildning. Vi arbetar löpande med rekryteringarna, så skicka in din ansökan snarast möjligt. Om du har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Johanna Normanpå johanna.norman@nexergroup.com Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Nexer Tech Talent

Nexer Tech Talent är specialiserade på att ge nyexaminerade techtalanger en ultimat start på karriären genom våra ettåriga talangprogram. Vi matchar talangers unika kompetens, personlighet och potential med ett uppdrag hos ett av Sveriges främsta bolag. Uppdraget varvas med en gedigen utbildning, mentorskap och sociala aktiviteter. Vi ger techtalanger en ultimat övergång mellan studier och arbetsliv och en brant utvecklingskurva mot en lovande framtid. Vi är en del av Nexer Group – ett techbolag med djupa rötter i svenskt entreprenörskap och innovation. Tillsammans är vi över 4500 medarbetare i 14 länder som i mer än 35 år hjälpt våra kunder att ligga steget före både strategiskt, teknologiskt och kommunikativt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NEXER TECH TALENT

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Nexer Tech Talent AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons