Jobbsafari är en del avschibsted logo

Systemutvecklare

Skruvat Reservdelar, AB · Stockholm · Ansök senast 3 maj (4 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Systemutvecklare Fullstack i din ansökan

Ta steget in i framtidens e-handel med oss på Skruvat.se!


Är du redo att forma nästa generations headless e-handelslösning? Är du intresserad av att dyka djupt ner i framkantsteknologier som React, .NET Core och Serverless arkitekturer? Om ren kod, skalbarhet och solid arkitekturdesign står högt på din prioriteringslista, är du kanske personen vi letar efter.

På Skruvat.se befinner vi oss i en brytningspunkt. Vi förbereder oss för att lägga grunden för vår kommande tekniska infrastruktur, kapabel att hantera den tillväxt vi ser framför oss. I denna nyckelroll kommer du att ingå i teamet som utformar applikationer för en enorm användarbas, samt utvecklar de verktyg som vår personal förlitar sig på varje dag. Med ett fotavtryck som sträcker sig över hela Norden, är det avgörande att våra lösningar är optimerade för prestanda och skalbarhet.

Ditt arbetsområde kommer att spänna över hela livscykeln för programvaruutveckling, från initial design till produktionssättning. Du kommer att spela en aktiv roll i sprintplaneringar, retrospektiver, samt integrera mot affärssystem som CRM, ERP och WMS.

Vår arbetskultur präglas av en strävan efter kontinuerlig förbättring, där code reviews är en rutinmässig process - en miljö där kunskapsdelning är kärnan. Transparens, anpassningsförmåga och en stadig leverans av högkvalitativ kod står högt på vår agenda.

Som en del av Skruvat.se-teamet ansluter du till en grupp som är djupt engagerad i att driva och förbättra vår plattform. Kundens intresse är alltid vår högsta prioritet, och varje steg vi tar syftar till att förbättra kundupplevelsen. I denna dynamiska tillväxtfas kommer ditt bidrag att spela en avgörande roll för vår gemensamma framgång.

Med ett team som präglas av passion och beslutsamhet, förbered dig på intensiva, men givande perioder när vi siktar på att överträffa våra mål.

Vi ser med spänning fram emot möjligheten att välkomna dig till vårt drivna team, där vi gemensamt firar varje framgång!

För att trivas i rollen och vara framgångsrik tror vi att du har minst några års erfarenhet som systemutvecklare, är prestigelös och öppen för att lära dig nya saker. Vi arbetar agilt med Scrum och Kanban och det är därför viktigt att du trivs i en föränderlig miljö och vill utvecklas tillsammans med teamet. Du är flytande på engelska och kan kommunicera smidigt både i tal och skrift.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med en rad förmåner, flexibla arbetstider och möjlighet att påverka din egen utveckling. Sök idag och bli en del av vårt team som utvecklar framtiden för e-handel!


Ansökan och kontaktuppgifter

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Stockholm.

Vi utför intervjuer och urval löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan så snart som möjligt till recruitment@skruvat.se

Om Skruvat

Sedan starten 2008 har Skruvat vuxit till att bli Nordens största e-handelsplats för nya bildelar på nätet. Vi samarbetar med ledande europeiska leverantörer och har bilreservdelar, biltillbehör, däck & fälg till alla ledande bilmärken. Skruvat och systerbolaget Bythjul är Nordens ledande e-handlare för det du behöver till din bil. Vi omsätter tillsammans 900 mkr per år och ägs av Mobivia som driver Europas största fristående verkstadskedjor med verksamhet i 21 länder och fler än 20 000 anställda.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Skruvat Reservdelar, AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

AB Skruvat Reservdelar

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Systemutvecklare Fullstack i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons