Jobbsafari är en del avschibsted logo

Systemutvecklare COBOL på Z/OS

Quest Consulting Sverige AB · Stockholm · Ansök senast 20 maj (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker en senior COBOL utvecklare på Z/OS plattformen med goda kunskaper och erfarenhet av DB2, SQL och JCL till ett långt uppdrag hos en kund (bank) i Stockholm.

Till ett av teamen som hanterar bankens inlåningsreskontra i SEK söker vi en senior COBOL utvecklare med erfarenhet av Z/OS, DB2, SQL och JCL. Vi tror att du älskar stordatorutveckling och tycker om att arbeta med komplexa system som tar tid att lära sig.

Teamet har kompetens inom COBOL, DBA, test samt verksamhetskompetens. Systemen de arbetar med är mycket centrala i banken och teamet samarbetar med flera andra team inom deras område men också närliggande utvecklingsområden inom banken.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och förmåga att samarbeta i tvärfunktionella team, du har starkt eget driv och får saker att hända, du har ett positivt synsätt och är nyfiken kring nya lösningar och tekniker samt då kundens system är kritiska för banken är det viktigt att du är noggrann, strukturerad och har ett högt kvalitetsmedvetande. 

Dagjour och beredskap ingår då bankens system är affärskritiska.

Din ansökan

Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Uppdraget är en del av Quest Consulting personaluthyrning.

Om oss

Quest Consulting är ett auktoriserat konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella.  

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Quest Consulting Sverige AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Quest Consulting Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons