Jobbsafari är en del avschibsted logo

Systemtekniker med fokus på Middleware sökes! 💻

Systemtekniker med fokus på Middleware sökes! 💻

Meet a Groups kund · Luleå · Ansök senast 1 juni (15 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om tjänsten: Vi söker en systemtekniker för en av våra kunder, en viktig statlig aktör med ett viktigt uppdrag som regleras av svensk lagstiftning. Arbetet innebär att förstärka kundens team som hanterar infrastrukturnära applikationer. I tjänsten ingår arbete med JBoss, från installation till automatisering, inklusive felsökning och optimering av befintliga system. Ditt arbete kommer att spela en avgörande roll i att säkerställa en smidig och säker digital gränspassage. Dina framtida arbetsuppgifter: I din roll som systemtekniker kommer du att:
  • Installera och konfigurera JBoss-applikationsservrar.
  • Genomföra patchning och automatisering av systemprocesser.
  • Felsöka och förbättra befintliga installationer.
  • Hantera incidenter och beställningar genom Jira.
  • Arbeta proaktivt med att föreslå och implementera förbättringar.
Vi söker dig som: Har en solid utbildningsbakgrund inom IT och minst ett års erfarenhet av arbete med JBoss EAP eller Wildfly och Linux. Du bör vara självgående i att hantera specifika arbetsuppgifter och ha god förmåga att arbeta under ledning när så krävs. Förutom tekniska färdigheter ser vi gärna att du är en problemlösare som initierar förbättringar och bidrar till ökad tillgänglighet och kvalitet i systemen. Det är en fördel om du även har erfarenhet av Apache, Ansible, Shellscript, Java, samt Redhat Openshift eller Docker. Övrig information:
  • Start: Uppdraget kan påbörjas efter genomförd säkerhetsklassning.
  • Plats: Luleå, med krav på närvaro i kundens lokaler minst en dag per vecka.
  • Omfattning: Heltid
  • Anställningsform: Konsultuppdrag
Om kunden: Vår kund är en statlig myndighet som hanterar Sveriges gränssäkerhet och reglerar flödet av varor och tjänster över gränserna. De har en lång historia av att bidra till ett säkrare samhälle och en mer konkurrensneutral handel. Om Wrknest: På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på. Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Meet a Groups kund

Placering

Luleå

Kontaktperson

Meet a Group international AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons