Jobbsafari är en del avschibsted logo

Systemspecialist inom lön sökes i Södertälje

Systemspecialist inom lön sökes i Södertälje

Perido AB · Stockholm · Ansök senast 3 maj (4 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens 34511 i din ansökan

Har du flera års erfarenhet av konfiguration, administration och förbättring av lönesystem? Är du övertygad om att lön och teknik utgör den perfekta kombinationen? Då har vi rätt roll för dig!

Om tjänsten

Vi på Perido söker nu en systemspecialist inom lönesystem till vår kund, en världsledande leverantör av transportlösningar som tillsammans med sina kunder och partners driver på omställningen till ett hållbart transportsystem. Tjänsten placerad på företagets huvudkontor i Södertälje.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en passionerad systemexpert inom lönesystem. Du kommer att ingå i ett team med ca 20 kollegor som ansvarar för HR-systemen inom organisationen i Sverige. Ditt fokus kommer vara på att säkerställa smidig drift, korrekthet i data och integrationer samt överensstämmelse med branschstandarder. Du kommer att samarbeta med både interna processägare, lönespecialister och många andra kollegor. Som systemexpert är du en nyckelspelare för att förstå och omsätta verksamhetens behov i tekniska systemlösningar.

Dina ansvarsområden:

  • Administrera, underhålla och felsöka i företagets lönesystem
  • Säkerställa utveckling och dokumentation av integrationer mot kringliggande system
  • Ledning av incidenthantering internt och i samarbete med systemleverantören
  • Medverkan i design och implementering av förbättringar och uppgraderingar av lönesystemet
  • Ansvar för dokumentation av systemet och deltagande i revisioner för att säkerställa korrekthet i data
  • Analys av data och rapportbyggnad för interna och externa behov

Dina egenskaper

För att lyckas i rollen söker vi dig som ser lön och teknik som den ultimata kombinationen. Du har förståelse för löneprocesser och tillhörande regelverk, som kollektivavtal och har en förmåga att analysera data och tekniska flöden. Som person är du engagerad, kommunikativ, välstrukturerad samt en lagspelare med starkt personligt driv och förståelse för verksamheten. Vi tror även att du vill vara delaktig i förbättringsarbeten i processen och har förmåga att leda projekt och uppdrag.

Är det dig som vi söker efter?

Vi ser fram emot att läsa din ansökan, varmt välkommen med den redan idag!

Kvalifikationer:

  • Flera års erfarenhet av konfiguration, administration och förbättring av lönesystem (kunden använder SD Worx)
  • God förståelse för löneprocessen och dess regelverk
  • Analytisk förmåga för att lösa komplexa problem
  • Kommunikativ och bra på att samarbeta med många intressenter

Omfattning och tillträde

Heltid, konsultuppdrag i 12 månader. Start omgående.

Ansökan

Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Charlotte Crowley som kan nås på mejl charlotte.crowley@perido.se. Om du har frågor eller funderingar så är du även välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 34511 i ämnesraden.

Om Perido

Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som konsult hos oss blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Perido AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Perido AB

Vid ansökan:Ange referens 34511 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons