Jobbsafari är en del avschibsted logo

Systemkonsult

Visma Software AB · Stockholm · Ansök senast 10 okt. (160 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Systemkonsult till Visma Software

Är du en erfaren systemutvecklare med passion för att skapa innovativa lösningar? Vill du arbeta med en marknadsledande produkt, med fokus på kundnöjdhet? Har du intresse för Azure? Då kan Visma Software vara rätt plats för dig!

Vi söker en systemkonsult till vårt kontor i Malmö eller Stockholm, självklart med en flexibel hybridmodell där du har möjlighet att arbeta delvis hemma. Tjänsteresor kan förekomma.

Om tjänsten

Som systemkonsult hos Visma Software kommer du att ha en central roll i utvecklingen och leveransen av våra affärssystem. Vi har en ledande position på den svenska ERP-marknaden och stora planer för framtiden vad gäller såväl produkt som tjänsteleveranser. Vi arbetar just nu intensivt med att lyfta våra produkter till molnet och när du börjar hos oss kommer du att komma in i ett mycket spännande skede i bolaget.Du kommer att arbeta nära kunder för att förstå deras behov och designa lösningar som effektiviserar deras verksamheter. I din roll kommer du ha ett nära samarbete med kollegor inom olika kompetensområden för att säkerställa att vi levererar högkvalitativa lösningar. Tillsammans med andra systemkonsulter, tekniker, projektkonsulter och projektledare jobbar du varje dag för att hjälpa Vismas kunder att bli mer digitala och effektiva. Du kommer också att ansvara för att underhålla och vidareutveckla befintliga lösningar. I din vardag kommer du främst att fokusera på:

    • Utveckla lösningar åt kunder, exempelvis integrationer, specialrapporter, konverteringar med mera. Ansvaret sträcker sig från planering, kravinsamling, utveckling och implementation till dokumentation och test.
    • Uppföljning av inträffade fel hos kund. Utredningsarbete vid mer komplexa, tekniska frågor
    • Uppföljning av kunder och kundprojekt.
    Detta är den perfekta tjänsten för dig som:
    • trivs med att arbeta i en roll med både tech- och kundfokus
    • drivs av att jobba med moderna verktyg och teknologier
    • gillar att driva ditt arbete självständigt men samtidigt samarbeta med andra funktioner för att nå kundnöjdhet
    • lockas av tanken på att jobba i ett medelstort bolag med en snabbfotad miljö och stora möjligheter att påverka, samtidigt som du får alla fördelar med att tillhöra en stor, framgångsrik techkoncern.
    Produkten du kommer att jobba med:

    Som systemkonsult kommer du att arbeta med vår produktlinje Visma Control. Visma Controls produktlinje, som har ett starkt renommé på den svenska marknaden, tillhandahåller lösningar för verksamhetsstyrning och ekonomisk kontroll. Huvudsakligen kommer du att komma i kontakt med ekonomisystemet Visma Control och vårt system för att automatisera elektronisk fakturahantering, Visma Invoice Manager (IM). Om du är nyfiken på att veta mer om produkten kan du kikapå:

    https://www.visma.se/ekonomisystem/ekonomisystem-i-molnet/

    Vem söker vi?

    Vi pratar gärna med dig som har erfarenhet av och kunskaper inom:

    • Systemutveckling
    • Programmering i C#, SQL, ASP.Net, HTML 5.
    • T-SQL, .Net, SSIS
    • REST-APIs

    Som person är du affärsinriktad, serviceminded och duktig på att vårda kundrelationer. Du trivs i en roll där du behöver vara självständig, initiativrik och strukturerad samtidigt som du gillar att jobba i team. Du är en god kommunikatör och kan uttrycka dig väl i svenska och engelska.

    Skulle du dessutom ha erfarenhet av ekonomi- eller affärssystem blir vi extra glada. Även erfarenhet av Azure integration services/Azure Data Factory är en bonus.

    Vi erbjuder
    • En kultur där medarbetarengagemang och trivsel har en konstant plats på ledarskapsagendan. Månad efter månad får vi kvitto på att våra medarbetare aktivt rekommenderar oss som arbetsplats, och vår genomsnittliga anställningstid är idag 7 år. Något vi såklart är stolta över.
    • En flexibel roll i en hybrid-kultur. I din vardag kan du kombinera hemarbete med att sitta tillsammans med teamet i våra fina, centralt belägna kontorslokaler
    • Att bli en del av en stor teknologikoncern där kompetensutveckling och karriärmöjligheter står i fokus, och tillgång till ett stort internationellt nätverk av duktiga techkollegor
    • Givetvis har vi kollektivavtal, konkurrenskraftiga villkor och massa fina förmåner.
    Ansökan och kontakt

    Du söker tjänsten genom att bifoga CV alternativt en länk till din LinkedIn-profil. Personligt brev undanbedes. I denna process tillämpar vi löpande urval och intervjuer, vänta därför inte med din ansökan. Vid frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta Åsa Duvander, Consultant Manager, på asa.duvander@visma.com / +46767221020.

    Vi ser fram emot din ansökan!

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    Visma Software AB

    Placering

    Stockholm

    Kontaktperson

    Visma Software AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons