Jobbsafari är en del avschibsted logo

Systemadministratör inom ServiceNow till kund!

Systemadministratör inom ServiceNow till kund!

Asta Agency · Stockholm · Ansök senast 2 okt. (156 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Uppdragsbeskrivning

Vi söker en systemadministratör som ska vara av en stöttande karaktär och lära upp och lämna över till kunds förvaltningsorganisation. Systemadministratören förväntas vara med och förvalta samt utveckla kunds ServiceNow plattform.

Arbetsuppgifter:

Rollen innebär att du kommer vara delaktig i den tekniska konfigurationen av plattformen, samt stötta förvaltningen av införda lösningar tillsammans med våra process- och systemförvaltare.

I rollen som systemadministratör kommer du vara en del av ett team som du förväntas stödja i utvecklingen av hållbara lösningar. Du kommer ansvara för leverans av förvaltningsbara lösningar som ger en effektiv drift och som uppfyller verksamhetens krav på stabilitet, tillgänglighet och prestanda.

Som systemadministratör kommer du att jobba med att stötta förändrings- och förvaltningsaktiviteter inom plattformen. Din roll består av att vara med och förstå verksamhetens krav och stötta förvaltningen av befintliga produkter enligt 'Best Practices' från ServiceNow.

Din profil och kvalifikation:

Du bör ha erfarenhet av drift och förvaltning av en Self-hosted ServiceNow-plattform liksom traditionell IT-infrastruktur. Vi förutsätter att du är strukturerad och van att arbeta med dokumentation och arbete kring konfiguration- och anpassning i plattformen.

ITIL används som ramverk i kunds processer.

Din profil och kvalifikation:

Vi söker en resurs som har minst 2 års erfarenhet av förvaltning av ServiceNow plattformen. Vi ser gärna att du som person är noggrann, ansvarsfull och gillar att samarbeta med våra intressenter och övriga i gruppen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ITIL-processerna och hur de bäst implementeras och underhålls i plattformen.

Vidare ser vi gärna att du kan/har/är:

  • Erfarenhet inom processtödssystem inom ServiceNows förvaltning.
  • Väl insatt i 'Best Practices' från ServiceNow
  • Kunna avhjälpa incidenter för plattformen och dess applikationer
  • Hantering av foundation data för plattformen
  • Stöttning i dagligt arbete med att tillse att plattformen är stabil och användbar bär det gäller prestanda och tillgänglighet (Både produktion och icke-produktion)
  • Ansvarig för att uppgraderingar och patchning av ServiceNow-plattformen hanteras korrekt
  • Ansvarig för installation, uppgradering och patchning av applikationer inom ServiceNow-plattformen hanteras korrekt
  • Hanterar säkerhet på plattformen
  • Konfigurering av plattformen/applikationer
  • Tillse att vi uppfyller licenskrav
  • Skapar och upprätthåller driftdokumentation

Övrig information
  • Start: ASAP
  • Plats: Stockholm
  • Omfattning: 50% fram till sommaren, därefter 100% med goda möjligheter till förlängning
  • Flytande svenska och svenskt medborgarskap krävs

Vi tillämpar löpande urval i denna process vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar dig därför att ansöka så snart som möjligt!

Har du frågor eller funderingar kring Asta Agencys rekryteringsprocess, tveka inte att höra av dig till kandidat@astaagency.se.

Om Asta Agency

Asta Agency är ett bemannings- och rekryteringsföretag där du som jobbsökare står i fokus. Vi jobbar med attraktiva arbetsgivare i hela tjänstemannasektorn i storstäderna.

Hos Asta Agency har du möjlighet att antingen jobba som konsult eller att bli rekryterad direkt till våra kunder. Vi är din partner på vägen mot en framgångsrik karriär.

Om detta inte skulle vara rollen för dig just nu uppmanar vi dig att connecta med oss eller söka efter fler jobbmöjligheter på vår hemsida.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Asta Agency

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Asta Agency AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons