Jobbsafari är en del avschibsted logo

System administratör på UNIX-LINUX

NXT Interim Göteborg AB · Göteborg · Ansök senast 22 maj (23 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vår kund söker efter en System administratör på UNIX-LINUX plattformen som ska vara en viktig person i teamet och ansvarar för förvaltning och vidareutveckling av tekniska tjänster till affärsområden. En viktig del av uppdraget är att säkra tillgängligheten till system och digitala tjänster, vilket ställer höga krav på både säkerhet, stabilitet och noggrannhet i arbetet dem utför. Du kommer även ha en central roll i leverans och supportflödet av IT-tjänsterna. Där är det viktigt att driva och dokumentera arbetet enligt rutiner, processer och SLA krav. 


Exempel på arbetsuppgifter:

  • Leverera server, tjänster enligt uppsatta SLAer och vara en del i drifts och support teamet
  • Incidenthantering i vår servermiljö och molnmiljö
  • Scriptutveckling och arbeta med automationsverktyg för effektiva arbetssätt
  • Delta i projekt kopplat till teknikplattformen
  • Säkerställa efterlevnad av de säkerhetskrav som finns
  • Aktivt delta i teknikförbättringsarbete


Din profil

Vår kund söker dig med teknik intresse och har kunskaper inom UNIX-LINUX området. Gärna från stora driftsmiljöer med flera varianter av operativsystem. Du är en person som är noggrann och serviceinriktad och vill arbeta i team. Vidare är det viktigt att du har en ambition att driva arbetet mot automation och hitta effektivare arbetssätt. Som person är du kommunikativ och har intresse att möta och samarbeta med olika typer av människor, såväl internt som externt. Arbetet ställer krav på att du har ett serviceinriktat förhållningssätt. Du är nyfiken och inte rädd för att komma med nya idéer och förbättringsförslag.

 

Kompetenser (skallkrav):

  • Erfarenhet inom teknikområdet UNIX-LINUX med focus på serverdrift
  • Kunskap om vanligt förekommande scriptspråk så som Bash eller Python
  • God kunskap och säkerhetstänk kring automatiserad konfigurationsstyrning
  • Stort tekniskt intresse och gillar att arbeta med den senaste tekniken och hänga med i branschens utveckling
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska

 

Övrigt:

Uppdragsort: Göteborg
Uppdragslängd 2024-05-20 till 2025-05-18

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där vår kund har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. Bakgrundkontroll och säkerhetsintervju är också en del av processen. Vi erbjuder ett konsultuppdrag på 8 månader för att sedan gå över som fast anställd direkt hos vår kund.


Visst låter detta som ett spännande uppdrag?

Sök redan i dag så berättar vi mer. Vi behöver en ansökan inkluderat CV som matchar vår kunds önskemål. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan då vi behöver komplettera med mer information och anbudstiden är kort.

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryteringsbranschen. Vi är verksamma inom HR, IT, Ekonomi, Sälj och Marknad och har 20 års erfarenhet i branschen. Vi erbjuder våra konsulter bl a sjukförsäkring, remote-arbetsplatser och flera andra förmåner som förgyller deras vardag. Vid projektanställning tillämpar vi kollektivavtal.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NXT Interim Göteborg AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

NXT Interim Göteborg AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons