Jobbsafari är en del avschibsted logo

Svetsare

ELME Spreader · Älmhult · Ansök senast 8 maj (8 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Med våra ca 230 medarbetare är ELME ett företag med placering i Älmhult som har världen som sin marknad. Vi tillverkar lyftutrustning för containerhantering – så kallade ’spreaders’ eller på svenska – ’lyftok’.

ELME Spreader grundades 1974. Utvecklingen sedan dess är noterbar – vi är idag marknadsledande inom truck-ok. Med just vår tillväxt som facit på våra produkters teknik- och kvalitetsnivå är vi fortfarande i själen ett familjeföretag. Det märker du redan när du besöker oss. Och än mer som anställd.

Vår anläggning är stor till ytan och omfattar olika avdelningar från svets till måleri och slutmontering. Vårt kontor och produktutveckling ligger i samma byggnad som produktionen. Just detta rimmar med vår filosofi om det familjära och nära företaget. Här finns inga väggar eller barriärer mellan de olika rollerna. På ELME samarbetar vi på riktigt. Läs mer om hur det är att jobba på ELME här.

Om tjänsten

Vi söker dig som kan arbeta med MAG svetsning 135/138 och kan jobba enligt svetsinstruktioner (WPS:er).

Du har ett genuint kvalitetsintresse och är bra på ritningsläsning. Du har truck-, traverskort och aktiva licenser. Meriterande är branscherfarenhet dock inget krav. Har du även ett intresse och erfarenhet av robotsvetsning är detta intressant för oss.

Svetsprov kommer att genomföras.

Du är trygg i din yrkesroll, självgående, flexibel och noggrann. Du är också van att jobba i ett högt tempo och inte rädd att ta tag i andra arbetsuppgifter när det behövs.

Kvalifikationer

Meriterande: Svetsare, manuell - 1-2 års erfarenhet.

Krav: MAG-svetsning.

Ansökan

Skicka in din ansökan via formuläret nedan och berätta varför du skulle passa bra som svetsare på ELME Spreader. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte för länge med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ELME Spreader

Placering

Älmhult

Kontaktperson

The We Select Company AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons