Jobbsafari är en del avschibsted logo

Svetsare Sökes

Prowork Kompetens · Stockholm · Ansök senast 8 maj (9 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker nu en Svetsare till vår kund verksamma inom industrin för bakugnar och med placering Vallentuna.

I rollen som svetsare spelar du en central roll i verkstaden, där du arbetar självständigt och tillsammans med ett team av svetsare. Din huvudsakliga uppgift är att utföra svetsning av material, särskilt krom i tjocklekar från 1 mm till 4 mm, med både TIG- och MIG/MAG-metoder. Du kommer också att arbeta med rostfritt stål och andra material. Din roll innebär att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och strävar efter att uppnå uppsatta mål. Genom din flexibilitet kan du anpassa dig till olika arbetsuppgifter och situationer som kan uppstå i arbetsmiljön. Din positiva attityd och förmåga att kommunicera väl bidrar till en harmonisk arbetsplats där samarbete och effektivitet prioriteras.


Krav:

  • Kunskaper i ritningsläsning
  • Svenska, både tal och skrift
  • Erfarenheter av yrket och framförallt TIG och rostfritt stål

Vad kan vi erbjuda?

Marknadsmässig lön, trevliga arbetskamrater och självklart kollektivavtal.

Välkommen in med din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.

Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Prowork Kompetens

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Prowork Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons