Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sveriges äldsta värdshus söker passionerade kockar

Sveriges äldsta värdshus söker passionerade kockar

Gripsholms värdshus · Strängnäs · Ansök senast 29 maj (13 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Gripsholms Värdshus som fick sina värdshusprivilegier år 1609 ligger i småstadsidyllen Mariefred med utsikt över Gripsholms Slott. Under några år i början av 2000-talet tränade det svenska kocklandslaget på Gripsholms Värdshus och köket har idag en ambition att fortsätta göra avtryck på den gastronomiska kartan med mat, dryck och service av högsta kvalitet. Under sommaren öppnar Gripsholms Värdshus upp uteserveringarna vid Skänken, Trädgårdsrestaurangen och på Cafédäcket.

Har du en passion för matlagning och en outtröttlig nyfikenhet som driver dig att skapa nya kulinariska mästerverk varje dag? Då är det dig vi letar efter!

Gripsholms Värdshus, Sveriges äldsta värdshus beläget vid det majestätiska Gripsholms Slott, söker efter två engagerade kockar med några års erfarenhet av arbete i professionellt restaurangkök.

Om Oss: Gripsholms Värdshus är inte bara en plats för mat och dryck - det är en levande del av Sveriges historia. Med anor från 1600-talet är vi stolta över vårt arv och tradition av att välkomna resenärer och lokalbefolkningen till en smakupplevelse utöver det vanliga. Vi värdesätter nyfikenhet, vilja och energi framför ett bra CV och tror på att ge alla en chans att blomstra och växa inom vår unika miljö.

Om Rollen: Som kock hos oss kommer du att vara en nyckelperson i att bevara och vidareutveckla vårt kulinariska arv. Vi söker passionerade individer med några års erfarenhet av arbete i professionella restaurangkök som inte bara kan laga mat utan också har en hunger efter att utforska nya smaker och tekniker. Din vilja och energi är viktigare för oss än din erfarenhet eller ditt CV. Vi välkomnar alla som delar vår passion för mat och är redo att ta sig an utmaningen att arbeta i en av Sveriges mest historiska kök.

Kvalifikationer:

  • Några års erfarenhet av arbete i professionellt restaurangkök
  • En passion för matlagning och utforskande av nya smaker
  • Vilja och energi att bidra till vårt team
  • God förmåga att arbeta under press och i en hektisk miljö
  • En öppen och flexibel inställning till förändring

Förmåner:

  • En unik möjlighet att vara en del av Gripsholms Värdshus - en del av Sveriges historia
  • Arbete i en stimulerande och stöttande arbetsmiljö
  • Möjlighet att utvecklas och växa inom företaget
  • Konkurrenskraftig lön och förmånliga anställningsvillkor
  • Hjälp med boende för dem som behöver flytta till vårt område

Om du är redo att bli en del av vår historia och vara med och forma framtiden för svensk matkultur, skicka in din ansökan idag! Vi ser fram emot att välkomna dig till Gripsholms Värdshus och dela vårt engagemang för att skapa minnesvärda matupplevelser för våra gäster.

Ansökan: Skicka in ditt CV och ett personligt brev där du berättar varför du är rätt person för rollen

2-4 års erfarenhet

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gripsholms värdshus

Placering

Strängnäs

Kontaktperson

Cheffle AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons