Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sveriges advokatsamfund söker en sekreterare, tillika chefsassistent

Sveriges advokatsamfund söker en sekreterare, tillika chefsassistent

Sveriges Advokater Service AB · Stockholm · Ansök senast 31 maj (15 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Arbetsbeskrivning

Advokatsamfundet söker en kvalificerad sekreterare som kan axla en bred roll med stor variation och omväxling. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att bestå av följande:

- Hantering av Advokatsamfundets remissärenden. Denna arbetsuppgift innefattar samordning och administration av remissyttranden, men även nomineringar av advokater till utredningar och andra externa uppdrag.

- Assistent åt generalsekreterare, vilket innefattar ett administrativt stöd med huvudsakligt fokus på koordinering och planering av kalendrar, dokumenthantering, upprättande av diverse protokoll, reseplanering och bokningar.

- Skriftväxling i olika ärenden som utgör myndighetsutövning.

- Delta i planering och genomförande av olika arrangemang såsom Sveriges advokatsamfunds fullmäktige och Advokatdagarna.

Denna tjänst är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm.


Vem du är och dina kvalifikationer

Vi söker en kvalificerad sekreterare med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet från tex advokatbyrå eller domstol är mycket meriterande.

Som person är du serviceinriktad, flexibel och innehar hög integritet. Du är ansvarstagande, strukturerad och noggrann och har god förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du samarbetar bra med andra.

Du har mycket goda kunskaper i Office-paketet och mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på både svenska och engelska.

Att arbeta på Advokatsamfundets kansli

Kansliet har sin verksamhet i vackra lokaler i Diplomatstaden. Vi erbjuder förmåner såsom subventionerad lunch med Rikskortet, friskvårdsbidrag och pensionsplan enligt ITP1.

Kansliets arbete styrs av värdegrunderna kvalitet, engagemang och gemenskap.


Hur du ansöker

Ansökan med CV och personligt brev skickas per e-post till sara.kihlberg@advokatsamfundet.se. Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av Sara Kihlberg, på tel. 08-459 03 00 eller e-post: sara.kihlberg@advokatsamfundet.se.

Ansökan bör ha inkommit till Advokatsamfundet senast den 31 maj 2024. Vi går dock igenom urvalet löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!


Om verksamheten:

Sveriges advokatsamfund är en privaträttslig sammanslutning som bildades år 1887. Endast den som är ledamot av Advokatsamfundet har rätt att använda titeln advokat. I dag har Advokatsamfundet mer än 6 000 ledamöter. Advokatsamfundets ändamål är att vidmakthålla en etisk och professionellt hög kvalitet inom kåren, följa rättsutvecklingen och verka för att samfundets erfarenhet kommer denna till godo, tillvarata advokaternas yrkesintressen samt verka för sammanhållning och samförstånd mellan advokaterna.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sveriges Advokater Service AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Sveriges Advokaters Serviceab

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons