Jobbsafari är en del avschibsted logo

Svensk och finsktalande serviceinriktad person

Svensk och finsktalande serviceinriktad person

Responda Group · Kalix · Ansök senast 12 sep. (138 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Svensk och finsktalande serviceinriktad medarbetare sökes!

Älskar du att hjälpa människor och kan du tala både svenska och finska flytande? Då kan du vara den vi söker! Gå in på Responda Group för att upptäcka mer om oss och vår företagskultur.

Vårt erbjudande till dig

Hos Responda Group kommer du bli en del av ett härligt team som sätter kunden i första hand. Vi är stolta över vår företagskultur som uppmuntrar glädje och utveckling. Bli en del av vårt team och bidra till att leverera godkundservice på både svenska och finska.Vi erbjuder:

  • En inspirerande arbetsmiljö med trevliga kollegor och luftiga lokaler
  • Kontinuerlig utbildning och personlig utveckling
  • En stöttande chef som värderar ditt arbete och utveckling
  • Teamaktiviteter och möjligheten att vara en del av en stark gemenskap
Om tjänsten

Du blir en del av vårt kundserviceteam och utgår från vårt fina kontor i Haparanda. Tjänsten erbjuder möjligheten att använda dina språkkunskaper genom att hjälpa svenska och finsktalande kunder att lösa olika problem. Arbetstiderna är varierande måndag - söndag både dagtid, kväll och helg. Vi ser fram emot din start hos oss i maj 2024.

Dina arbetsuppgifter:

Du kommer hantera inkommande samtal och förfrågningar på både svenska och finska, erbjuda stöd och lösningar till våra kunder samt representera företaget med professionalism och engagemang. Att arbeta mot uppsatta mål samt med effektivitet bemöta kunder blir en del av din vardag.

Din profil

För att passa i rollen ser vi att du:

  • Har passion för kundservice och att lösa problem
  • Är en lagspelare med stark samarbetsförmåga
  • Är punktlig, pålitlig och kan hantera ditt arbete effektivt
  • Är noggrann i ditt arbete med fokus på kvalitet
  • Talar och skriver flytande på både svenska och finska
  • Har erfarenhet av kundservice och/eller försäljning
  • Har en gymnasieexamen

Vi erbjuder en flexibel anställningsform med ambitionen om en långsiktig utveckling hos oss. Skicka in din ansökan snarast via vår karriärsida. Vi ser fram emot att välkomna dig till Responda Group – där vi tillsammans strävar efter att erbjuda bästa möjliga service.

Om Responda Group

Responda grundades 2008 och har sedan start haft målet att bli Sveriges bästa svars-och kundservice! Du kommer att tillhöra produktionsavdelningen som är hjärtat inom Responda Group. Här arbetar våra medarbetare med att säkerställa att våra kunders samtal blir besvarade i tid och med en hög grad av service, kvalitet och effektivitet.

I denna process har vi beslutat oss för att inte samarbeta med externa rekryteringsföretag eller annonseringsföretag och undanbeder oss därför kontakt med samtliga.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Responda Group

Placering

Kalix

Kontaktperson

Responda Group AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons