Jobbsafari är en del avschibsted logo

Supporttekniker

Thalamus IT Consulting · Stockholm · Ansök senast 3 juni (15 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Supporttekniker till välkänt bolag inom modebranschen

Är du service minded och sugen på att ta nästa steg i din IT-karriär? Då kan detta vara jobbet för dig!

Din nya tjänst

Som kunnig IT-supporttekniker blir du en del av ett team som ger förstaklassig support. Dina arbetsuppgifter kommer variera från dag till dag och kan innefatta installation, uppgradering och underhåll av datorutrustning, applikationer och nätverksutrustning. Stötta slutanvändarna med deras frågeställningar och lösa akuta problem som uppstår.

Som konsult för Thalamus erbjuder vi dig stora möjligheter att växa professionellt, bygga ditt nätverk, skapa värdefulla kontakter för framtiden samt utbildningar för att hjälpa dig i din IT-karriär.

Vi söker dig somsom arbetat något eller några år inom IT-support och vill ta nästa steg i din karriär. Du har teknisk kunskap och erfarenhet av att lösa inkommande ärenden självständigt, via remote desktop eller på plats. Din tekniska erfarenhet inkluderar arbete med Active Directory, Azure, ServiceNow eller andra ärendehanteringssystem. Vidare ser vi att du har god erfarenhet av arbete enligt SLA:er och god kännedom av ITIL.

    Du som person

    Vi ser att du är serviceinriktad, strukturerad och tycker om att hjälpa dina medarbetare. Vidare är du positiv, driven, ansvarsfull och tycker om att ta egna

    Din ansökan

    Alla våra ansökningar sker via vår hemsida och intervjuer sköts löpande.

    Din nya arbetsgivare

    Thalamus är ett stadigt växande IT-konsultbolag som erbjuder kvalificerade IT-konsulter inom supporttekniker, onsite & drift. Vi är ett familjärt bolag som ligger ute i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

    Vi erbjuder månadslön, certifierings- och utvecklingsmöjligheter, där du blir fast anställd på Thalamus som IT-konsult. Våra uppdrag sträcker sig ofta under långa perioder och vid avslutade uppdrag hjälper vi dig vidare i din fortsatta utveckling. Då det är viktigt med trygghet och att vi ska få ett långt samarbete tillsammans.

    På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Så att alla konsulter kan dela erfarenheter och glädje.

    Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss!

    Keywords: first line, firstline, 1st line, ITsupport, IT-support, teknisk support, helpdesk, ittekniker, itteknisk support it-teknisk support, help desk, supporttekniker.

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    Thalamus IT Consulting

    Placering

    Stockholm

    Kontaktperson

    Thalamus IT Consulting AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons