Jobbsafari är en del avschibsted logo

Supporttekniker till kund i Östersund

Supporttekniker till kund i Östersund

Tavana IT · Östersund · Ansök senast 23 okt. (157 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Hej där! Är du sugen på att börja jobba med IT och service? Vår kund letar efter någon som du, som vill bli en del av deras team i ServiceDesken som supportteknikeri Östersund.

OM ROLLENSom supporttekniker kommer du att vara spindeln i nätet, hantera tekniska utmaningar och guida våra kunder genom deras IT-problem.Du att hjälpa kunderna med deras tekniska problem, antingen över telefon, e-post eller andra sätt.Du behöver inte ha arbetat med detta tidigare utan det viktigaste är att du gillar datorer och är nyfiken på att lära dig mer om IT. VI SÖKER DIG SOM- Du ska vara intresserad av teknik-Du ska kunna kommunicera flytande på svenska och engelska-Du ska vara bra på att lösa problem och vilja lära dig mer-Du ska tycka om att jobba snabbt och att hjälpa människor-Du behöver ha körkortINFORMATION

Arbetstiderna kommer att variera med skift mellan 07:00-22:00 måndag till söndag, ditt schema att vara dynamiskt.

Plats: ÖstersundBefattning: Heltid 100%Lön: Enligt överenskommelse

LÅTER DET INTRESSANT?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag via ”Skicka ansökan”.

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se. Vänligen notera att vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tavana IT

Placering

Östersund

Kontaktperson

Tavana IT AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons