Jobbsafari är en del avschibsted logo

Supplier Quality Assurance

Nammo Sweden AB - Karlskoga · Karlskoga · Ansök senast 31 maj (11 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Nammo-koncernen har ca 3.000 anställda och finns representerade i 12 länder världen över. Verksamheten omfattar utveckling, produktion och försäljning av högteknologiska försvarsprodukter samt miljövänlig demilitarisering. Nammo Sweden AB finns på fyra orter i Sverige och har ca 450 anställda. Nammo är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar Engagemang, Precision och Omtanke genomsyrar hela vår verksamhet.

Supplier Quality Assurance

Lockas du av att arbeta i ett spännande företag där du kan vara med och skapa en säkrare framtid? Skulle du trivas i en roll där kvalitet och utveckling är viktiga frågor?

Nu utökar vi organisationen med ytterligare en SQA!

I rollen som SQA får du möjligheten att göra skillnad genom att leda och bidra till arbetet med leverantörskvalitet samtidigt som du erbjuds ett stort ansvar och en roll med många kontaktytor. Hos oss får du förmånen att tillhöra ett unikt och framgångsrikt företag som uppmuntrar och ger dig förutsättningar till personlig och yrkesmässig utveckling.


Om rollen

I rollen som SQA ansvarar du för leverantörskvalitet och processutveckling inom hela Nammo Sweden med dess två affärsområden.

Här möts du av ett företag i förändring. Vi växer snabbt och ser ett behov av att bredda vår leverantörsbas samt av att arbeta mer proaktivt framåt. Därav utökar vi nu vår inköpsavdelning med ytterligare en SQA som kan bidra till vår fortsatta utveckling.

Avdelningen består av kollegor inom inköp samt en SQA-kollega som gärna arbetar tajt tillsammans mot gemensamma mål. Utöver inköpsavdelningen kommer du i rollen att samarbeta med kollegor inom R&D, Produkt, Produktion, Kvalitet och Kontrakt.

Ansvar och arbetsuppgifter innefattar bland annat att:

· Leda och genomföra aktiviteter inom leverantörskvalitet

· Koordinera samtliga kvalitetsrelaterade aktiviteter externt innan, under och efter köp

· Medverka i urval av prioriterade leverantörer per site

· Ta fram specifika kvalitetskrav för kritiska leverantörer

· Genomföra leverantörsbedömning, revisioner och kvalitetsmöten enligt plan tillsammans med ansvarig inköpare

· Utvärdera avvikelserapportering av inkommande råvaror för att följa upp på leverantörs och detaljnivå, samt upprätta kvalitetskontrollrapporter mot leverantörer.

Placering för rollen är i Karlskoga, alternativt Lindesberg, och du rapporterar till Inköpschef för Nammo Sweden. Resor både internationellt och inom Sverige kommer vara vanligt förekommande i tjänsten.


Vår kandidat

Vi söker dig drivs av att hitta lösningar, samarbeta med andra och som har tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete mot leverantörer.

Vidare ser vi att du:

- Har en teknisk högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet

- Har en god administrativ vana och erfarenhet av ritningsläsning

- Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift

- Har du kunskap inom tillverkningsprocesser som t.ex. svetsning, gjutning, bearbetning, montering eller målning är detta meriterande.


För att trivas i rollen som SQA är du en person som uppskattar en roll som kräver analytisk förmåga och som med lätthet hanterar flera kontaktytor, både internt och externt. Din förmåga att kommunicera och samarbeta kommer vara avgörande för att lyckas i rollen. Även flexibilitet och en uppskattning av resor i tjänsten kommer vara viktig då resor till leverantörer, ibland med kort varsel, förekommer i rollen.

Kontakt

För mer information gällande rollen och Nammo är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef, Rickard Hallor på rickard.hallor@nammo.com

Intervjuer genomförs löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31/5-2024


Varmt välkommen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nammo Sweden AB - Karlskoga

Placering

Karlskoga

Kontaktperson

Nammo Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons