Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sundsvalls Expressbyrå söker Transportchef

Sundsvalls Expressbyrå AB · Sundsvall · Ansök senast 5 maj (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens 25ec2256-a9b7- i din ansökan

Sundsvalls Expressbyrå är ett drygt 100-årigt familjeföretag som är verksamt inom transportsektorn, i huvudsak mot offentliga organisationer, privata företag samt privatpersoner inom flytt och lagerhantering. Företaget omsätter idag ca 220 miljoner och har 180 anställda spridda över Sverige. Företaget präglas av en positiv och familjär stämning i entreprenöriell miljö.

Har du erfarenhet av logistik och transportbranschen? Trivs du du och har erfarenhet av att leda, coacha och utveckla verksamheter? Då kanske det är du som är vår nya Transportchef!

Om tjänsten Som vår Transportchef kommer du att spela en central roll i vår organisation med ansvar för att leda och utveckla vår transportverksamhet. Du kommer att ha personalansvar över våra tre platschefer som finns på orterna Sundsvall, Stockholm och Alingsås. Tillsammans kommer ni att säkerställa att vår verksamhet alltid möter de högsta kvalitetsstandarderna och effektivt uppfyller våra kunders behov. Som Transportchef är du ansvarig för ledning och utveckling av vår transportavdelning, vilket inkluderar att direkt leda och coacha dessa platschefer. Ditt uppdrag innebär att kontinuerligt arbeta med strategisk planering och implementering för att förbättra kvaliteten och effektiviteten i våra transporter. Du kommer att ha resultatansvar och övervaka kostnadskontrollen inom avdelningen att vi följer våra mål. Dessutom är det viktigt att du följer upp och analyserar vår transportverksamhets prestanda mot de uppsatta målen och säkerställer att all vår verksamhet följer gällande lagar och regleringar. En viktig del av rollen är att främja och bibehålla samarbetet mellan orterna så vi kan nyttja våra resurser på bästa sätt. Som Transportchef rapporterar du till VD och sitter med i ledningsgruppen. Placeringsort Sundsvall och resor förekommer i tjänsten. Om dig Vi söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet från transport och logistik. Du är analytisk och drivs av att förbättra verksamheten med ett fokus på kvalitet och effektivitet. Vi lägger stor vikt vid ditt ledarskap, att du har förmågan att motivera, coacha och utveckla ditt team mot gemensamma mål. Du är kommunikativ och strategisk och för att trivas i rollen är du flexibel och anpassningsbar i en dynamisk och föränderlig arbetsmiljö. För oss är det viktigt med öppenhet, prestigelöshet och att ha roligt på jobbet. Det är en viktig tjänst som kräver ett stort engagemang och ett tydligt ledarskap. Ansökan och kontaktperson I den här rekryteringen samarbetar vi med Jefferson Wells. Kontaktperson för rekryteringsprocessen är Rosmari Hagström, rosmari.hagstrom@jeffersonwells.se eller via 073-028 70 40. Du söker tjänsten genom att registrera dina kontaktuppgifter och laddar upp ditt svenska CV och personliga brev. Sista ansökningsdag är 5 maj. Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sundsvalls Expressbyrå AB

Placering

Sundsvall

Kontaktperson

Experis AB

Vid ansökan:Ange referens 25ec2256-a9b7- i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons