Jobbsafari är en del avschibsted logo

SUNDAHUS SÖKER KEMIST/MATERIALINGENJÖR

Paragera · Linköping · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om företaget

SundaHus i Linköping AB (publ) grundades redan 1990 och ingår sedan november 2021 i iBinder Group. SundaHus är idag en ledande aktör på området medvetna materialval, klimatdeklarationer och cirkularitet. Man hjälper företag inom bygg- och fastighetssektorn att skapa giftfria och långsiktigt värdefulla byggda miljöer med lösningar för medvetna materialval som främjar människors hälsa och miljön. Med ett webbaserat system som bas, med hög kompetens och kvalificerad rådgivning inom bygg, miljö och kemi samt ett väl utvecklat samarbete med kunder och partners är SundaHus en naturlig del i sina kunders processer.

iBinder Group hjälper företag att bli bättre på att hantera information och dokumentation kopplat till fastigheter - från planering till förvaltning. iBinder Group grundades 2005 och under varumärken såsom iBinder, SundaHus, Byggnet och SokoPro bidrar vi till att öka branschens produktivitet och minska dess miljöpåverkan. Idag är vi över 120 personer och finns i Sverige, Finland, Danmark, Norge, Storbritannien, Slovakien, Polen och Nederländerna.

Rollen

Hos oss blir du en del att ett fantastiskt team med hög kompetens som idag består idag av sju kemister, två på support och en innesäljare. Dessa besitter en bred kompetens och erfarenhet inom kemi, material och miljö. Gruppen befinner sig idag i en utvecklingsresa vilket innebär stora utvecklingsmöjligheter inom både ditt kompetensområde och i bolaget i stort.

I denna roll kommer du självständigt analysera och genomföra miljöbedömningar av material kopplat till leverantörers byggprojekt. Teamet du kommer tillhöra har ett nära samarbete där de stöttar varandra i olika frågor samt bedriver ett kontinuerligt utvecklingsarbete av bedömningsmetoden. I ditt arbete kommer du dagligen ha dialog med kunder kopplat till de bedömningar du hanterar där du förväntas ha ett konsultativt förhållningssätt. Vi har ett trevligt och öppet klimat, och för oss är det viktigt att ha roligt tillsammans. Erfarenheter du tar med och delar med oss

Du som söker…

  • Har examen inom kemi eller materialvetenskap, alternativt att du har en examen och bakgrund som arkitekt, byggingenjör eller byggnadsingenjör med grundläggande kemikunskaper.
  • Har ett par års relevant arbetserfarenhet inom området och kunskaper om olika materials egenskaper.
  • Har ett IT-intresse och erfarenhet av att arbeta i olika system.
  • Har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.
  • Har gärna goda kunskaper om kemikalielagstiftning REACH och CLP samt erfarenhet från byggbranschen där du arbetat med byggnadsmiljöcertifieringar; DGNB, Svanen, BREEAM och Miljöbyggnad.

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Paragera

Placering

Linköping

Kontaktperson

Paragera AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons