Jobbsafari är en del avschibsted logo

Styckare/slaktare sökes till kund i Trelleborg!

Styckare/slaktare sökes till kund i Trelleborg!

Boxflow · Malmö · Ansök senast 25 sep. (149 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om tjänsten

Just nu söker vi flertalet styckare/slaktare till vår kund i Trelleborg. Du kommer att arbeta inne i livsmedelsproduktionen med varierande uppgifter men huvudsakligen med slakt/styckning av gris, nötkreatur samt lamm. Andra uppgifter såsom tarmrensning, urbening och paketering kan även förekomma. Tjänsten är på dagtid och inleds med en visstid på sex månader för att gå över till en tillsvidareanställning om allt faller väl ut.

Arbetsuppgifter

  • Styckning av nöt samt fläsk
  • Urbening av skinka/bog etc
  • Slakt av nötkreatur/gris samt lamm
  • Tarmrensning
  • Paketering

Profil & bakgrund

För att vara aktuell för tjänsten bör du ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Du bör ha erfarenhet av livsmedelproduktion och goda kunskaper när det kommer till hygien regler och andra säkerhetsföreskrifter.För att passa i rollen som konsult bör du vara kommunikativ och flexibel som person. Arbetet är fysiskt tungt och du bör vara i god fysisk form.

Krav

- Tidigare erfarenhet av liknande tjänst- Svenska i tal & skrift

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller telefon!Vi går genom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö,Kristianstad,Perstorp ochBorås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Boxflow

Placering

Malmö

Kontaktperson

Boxflow Staffing Syd AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons