Jobbsafari är en del avschibsted logo

Studiecoach 100%, matematik-kompetens

Studiecoach 100%, matematik-kompetens

Tora Vega Folkhögskola/Akademi Åkarp · Burlöv · Ansök senast 20 maj (21 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du jobba på en dynamisk bildnings- och utbildningsorganisation sedan 156 år tillbaka? Vårt huvudcampus finns i Åkarp, men vi bedriver även bland annat verksamhet i centrala Lund och på distans.

Du kommer varje dag bidra till att ge våra deltagare/studerande verktyg att komma vidare och du kommer personligen att utvecklas. Välkommen!

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att ge pedagogiskt stöd och motivation under skoldagen åt studerande och/eller grupper av studerande. Det pedagogiska stödet innebär att stödja enskilda studerande i att organisera, planera, genomföra och utvärdera sina studier.

En viktig del i det sociala stödet är informella och formella samtal kring motivation. Du möter våra studerande utifrån deras behov och förutsättningar i klassrummet, på raster och andra sociala aktiviteter samt i vår stödverksamhet.

Stödverksamheten består av såväl förstärkt undervisning i enskilda ämnen som av läxläsning och studiestöd. Du ingår i gruppen som arbetar med det specialpedagogiska arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker en studiecoach för att ge våra studerande socialt och pedagogiskt stöd. Sökande skall ha lägst motsvarande gymnasial utbildning.

Du ska ha intresse av att arbeta med människor, kunna arbeta både i enskilt som i grupp samt ha förmåga att motivera och entusiasmera.

Arbetet kräver även att du har goda kunskaper i matematik och även svenska samt engelska.

Du har god samarbetsförmåga, är flexibel och ansvarstagande. Du ska även ha förmåga att reflektera över ditt egna etiska förhållningssätt.

Du har erfarenhet och bekväm med att använda olika digitala verktyg samt god IT-vana.

Du är duktig på att entusiasmera och motivera utifrån deras individuella förutsättningar, är trygg med att arbeta på en mångfasetterad arbetsplats och är en kreativ medarbetare.

Du har ett gott bemötande mot studerande och kollegor och trivs med att samarbeta.

Personliga egenskaper är avgörande för tjänsten.

Meriterande

Vi ser gärna sökande med kompetens inom matematik förutom språkkompetens i svenska och engelska.

Anställning

Visstidsanställning 9 månader, 100 %, semestertjänst med eventuellt möjlighet till förlängning. Utdrag ur belastningsregistret krävs för anställning.

Tillträde

12 augusti eller enligt överenskommelse. Arbetsplatsen är i Åkarp, men vid behov i Lund.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag 20 maj. Ansökan genomförs via Tora Vega Folkhögskolans webbsystem https://toravega.se/lediga-tjanster/


Vi tar inte emot ansökan via e-post eller post!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Om Tora Vega Folkhögskola - FÖR IMORGON SEDAN 1868!

Tora Vega Folkhögskola har efter 155 år bytt namn från Folkhögskola Hvilan. Med det nya namnet vill Sveriges äldsta folkhögskola hylla vårt arv och samtidigt bättre representera dagens och morgondagens verksamhet

Tora Vega Folkhögskola är en religiöst och politiskt obunden och icke vinstdrivande ideell förening där mångfalden är viktig. Vi bedriver utbildningsverksamhet i Åkarp (Burlöv), centrala Lund och Staffanstorp samt erbjuder utbildningar på distans.


Hösten 2025 startar vi dessutom Tora Vega Gymnasiet i Åkarp!


För mer information se toravega.se eller toravegagymnasiet.se. Följ gärna oss via Facebook, Instagram, TikTok eller LinkedIn.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tora Vega Folkhögskola/Akademi Åkarp

Placering

Burlöv

Kontaktperson

TORA VEGA FOLKHÖGSKOLA

Dela jobbannonsen

Anmäl annons