Jobbsafari är en del avschibsted logo

Studerar du eller söker mer tid och vill jobba som personlig assistent?

Studerar du eller söker mer tid och vill jobba som personlig assistent?

SkaraborgsAssistans · Lidköping · Ansök senast 31 maj (32 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens "TL" i din ansökan

Då kan detta vara något för dig!

Vi söker en personlig assistent till en pratsam 12 årig kille som bor med familj i Lidköping. Är i skolan dagtid på vardagar och behöver stöd och hjälp av en personlig assistent på eftermiddagar, kvällar och helger. Det innebär bland annat att assistera honom med handräckning, förflyttningar och träning. Då han kommunicerar mycket är det viktigt att man behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Du som söker är social, ansvarstagande och positiv. Det är också viktigt att du är påhittig och kan motivera honom till aktiviteter och träning. Då man hjälper till med förflyttningar är det viktigt med god fysik. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med barn är det är plus men din personliga lämplighet är viktigast. Du är rökfri.

Timvikariat där man till en början jobbar 1–3 eftermiddagar/kvällar per vecka samt något helgpass. Om allt fungerar bra kommer fast schemalagd tid att erbjudas (ca 30–50 %). Tjänstgöringsgrad kan anpassas även utanför detta intervall för rätt person. Vi är angelägna om att få rätt person på rätt plats så tillträdesdag sker i samråd.

För att arbeta med barn med funktionsnedsättning krävs att du kan uppvisa ett utdrag från belastningsregistret. Det beställer du på polisens hemsida: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Vi kontaktar kandidater som blir aktuella för intervju. Referenser efterfrågas.

Välkommen med din ansökan märkt ”TL” senast 2024-05-31 till arbetsgivaren via e-post: info@skaraborgsassistans.com

SkaraborgsAssistans är ett brukarkooperativ som ägs och drivs av medlemmarna själva helt utan vinstintresse. Vi är idag 46 medlemmar med ca 300 personliga assistenter och vi är själva arbetsledare för våra egna assistenter medan SkaraborgsAssistans har arbetsgivar- och arbetsmiljöansvaret. Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal samt avtalspension. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda.

Mer info: www.skaraborgsassistans.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SkaraborgsAssistans

Placering

Lidköping

Kontaktperson

Skaraborgsassistans Ekonomisk fören

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens "TL" i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons