Jobbsafari är en del avschibsted logo

Student sökes till extrajobb som rekryterare mot lager och terminal

Student sökes till extrajobb som rekryterare mot lager och terminal

Insitepart · Helsingborg · Ansök senast 10 maj (11 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Dina ansvarsområden

I rollen som rekryterare kommer du ingå i vårt team som bemannar våra kunder med personal efter deras behov. Tjänsten kommer till största del innebära rekrytering av konsultertillsammans med administrationen som tillkommer i och med det. Du bidrar tillhela rekryteringsprocessen på kollektivsidan och kommer att få lära digatt ta in kravprofil, skriva jobbannonser, göra urval, intervjua och ta referenser.

Du kommer att:• Bidra tillatt driva rekryteringsprocesser kopplat till våra kunders behov• Stötta dina kollegor i daglig personaladministration• Bygga goda relationer med interna och externa samarbetspartners• Bidra till ett gott samarbetsklimat inom ditt team och mot övriga regioner och funktioner inom bolaget

För att trivas hos oss så söker vi dig som är serviceinriktad och trygg i att möta människor i olika situationer. Som person är du strukturerad, målinriktad och anpassar dig efter vad situationen kräver för att lösa de hinder du står inför. Du är van att ta ansvar och initiativ men stämmer gärna av med dina samarbetspartners om det är något du är osäker på.

Du som person

Vi söker dig som studerar till personalvetare eller studerar påett HR-relaterat program på högskola eller universitet ochvill skapa dig erfarenhetinom rekrytering. Det är positivt om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare, men är inget krav. Viktigast för oss är att du är strukturerad, kan ta egna initiativ, är flexibel och att du vill ha roligt på jobbet. Vi tror att du trivs med att jobba i ett högt tempo och är beslutsam somser till att lyckas även om du stöter på motstånd. Trivs vi med varandraså finns det goda förutsättningar för en fortsättning efter avklarade studier.

Kravprofil
  • Meriterande med erfarenhet av bemannings- och/eller logistikbranschen
  • Meriterande med tidigare erfarenhet från rekrytering eller avklarad kurs i rekrytering
  • Flytande svenska i tal och skrift samt god engelska i tal och skrift
  • Meriterande med B-körkort och tillgång till egen bil
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Studier på helfart på högre lärosäte inom Personal/HR-relaterat område
    Villkor

    Tjänsten är en extraanställning på deltid och du utgår från Insiteparts kontor somär placerat i Helsingborg. Ersättning och starttid är enligt överenskommelse.

    Om Insitepart

    Insitepart är en drift- och kompetenspartner inom lager och terminaler. Vi har en tydlig specialisering och fokus på att leverera marknadens mest effektiva driftlösningar inom retail och e-handel. Våra uppdragsgivare är både varuägare och logistikföretag. Vi är vana att arbeta med välkända varumärken som ställer höga krav på vår leverans. Partnerskapet med våra kunder innebär att vi tillsammans arbetar för att skapa mätbara förbättringar. Samarbetet präglas av högt ställda krav och en ömsesidig hängivenheten att nå uppsatta mål. Vår specialisering och vårt tydliga har på kort tid gett oss förtroendet att samarbeta med ett stort antal kunder i en mängd olika branscher.

    Låter detta som din nästa utmaning?

    På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person.

    Skicka gärna in din ansökan redan idag!Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidat. Bakgrundskontroll är en del av rekryteringsprocessen.

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    Insitepart

    Placering

    Helsingborg

    Kontaktperson

    Insitepart AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons