Jobbsafari är en del avschibsted logo

Stringo söker en montör

Northern Skill · Kramfors · Ansök senast 9 juni (23 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du vara med på Team Stringos spännande resa mot framgång?!Vi söker nu en montör som vill vara en nyckelperson i vår fortsatta utveckling. Tillsammans med våra kollegor i montagegruppen, bestående av åtta personer, kommer du att spela en avgörande roll i vår produktionsprocess. Du kommer att ha nära samarbete med andra avdelningar såsom försäljning, inköp och teknik. Kom och var med och forma vår framtid!

Kort om ossStringo är världsledande inom utvecklingen av fordonsflyttare. Vårt företag är dedikerat till tillverkningen av Stringo-maskiner och ingenting annat. Med vårt huvudkontor och våra rötter i Nyland, Kramfors kommun, drar vi nytta av landsbygdens miljö för att driva innovativa lösningar inom bilindustrin.

Vår vision är tydlig: att flytta bilar på ett effektivt, enkelt och säkert sätt. Det är den visionen som gör oss stolta, kunniga och passionerade i det vi gör. Genom våra dotterbolag och partners världen över expanderar vi ständigt och tar vår expertis till nya nivåer

Uppdraget

Som montör hos oss på Team Stringo kommer du att arbeta med varierande uppgifter, där fokus ligger på mekaniskt systemmontage med inslag av enklare elektriskt och hydrauliskt montage. Med tiden kommer du att få möjligheten att självständigt montera våra Stringo-maskiner från start till mål.Vi har en mångfald av produkter, med fyra olika basmodeller och en rad varianter, vilket innebär att din arbetsdag aldrig blir enformig! Utöver montageansvaret ingår det även att säkerställa hög kvalitet på det utförda arbetet samt att genomföra funktionskontroller på de maskiner du har monterat.Du kommer även att vara ansvarig för montage av olika delsystem vid separata montagestationer, vilket bidrar till att ditt arbete blir både utmanande och omväxlande.

Vem är du?

Du är en lagspelare som gillar att ta initiativ, utvecklas i arbetet och tycker om varierande arbetsuppgifter.

Du är lyhörd och hjälpsam och har en stark känsla för kvalitet och gillar teknik.Några egenskaper som är extra värdefulla i denna roll är:

  • Mål- och resultatinriktad
  • Känsla för kvalitet
  • Har kundens behov i centrum
  • Vara strukturerad, lösningsorienterad och stresstålig
  • Har en positiv inställning
  • Förmåga till samarbete och utveckling tillsammans med chefer och kollegor
  • Har integritet och en professionell relation till chefer och kollegor
  • Vara prestigelös

Dina kvalifikationer

Vi ser helst:

-att du har några års erfarenhet från systemmontagearbete inom verkstadsindustrin

-att du har genomförd gymnasieutbildning

-Att du har god generell datorvana

    Har du dessutom erfarenhet från affärssystemet Monitor ERP samt innehar truck- och traverskort är detta värdefullt.

    Anställning och omfattning

    Tillsvidareanställning på heltid med kollektivavtalade arbetsvillkor, dagtidsarbete med flextidsmöjligheter.

    Ansökan

    Vi går igenom ansökningarna löpande och välkomnar intressanta kandidater att träffas innan ansökningstiden löper ut. Därför rekommenderar vi att du inte väntar för länge med att skicka in din intresseanmälan.Sista ansökningsdag: 9 juni 2024Plats: Företagets huvudkontor i Nyland, Kramfors kommun.Tillträde: Mitten av augusti 2024, eller enligt överenskommelse.Om du har några frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta vår produktionschef, Christer Östman, på telefon 070-247 70 39 eller via e-post christer.ostman@stringo.se.Varmt välkommen med din ansökan!Läs mer om oss som arbetsgivare på https://www.stringo.com/se/jobb

      Om arbetsgivaren

      Arbetsgivare

      Northern Skill

      Placering

      Kramfors

      Kontaktperson

      Northern Skill AB

      Dela jobbannonsen

      Anmäl annons