Jobbsafari är en del avschibsted logo

Strategisk Inköpare

Göteborg · Göteborg · Ansök senast 9 maj (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Strategisk inköpare

Vi är ett konsultföretag med expertis inom supply chain, inköp, logistik, kvalitet och projektledning. Som medarbetare erbjuds du att jobba på spännande företag inom olika branscher men du har även tillgång till vårt mentorskap-program samt tar del vårt breda nätverk. Detta ger dig dom bästa förutsättningar i din vardag samt att långsiktigt utvecklas med oss på Innovate Consulting.

Vi söker nu efter Strategiska inköpare till kommande uppdrag inom fordons och tillverkande industrin i Göteborg med start i April-Maj. Som strategisk inköpare kommer du ha ett nära samarbete med produktutveckling, upphandlingar, operativt inköp, leverantörer och leverantörsutveckling, du kommer ansvara för RFI och RFQ samt en löpande dialog med produktion. Du kommer även bidra med förbättringsarbete och kvalitetssäkra. Rollen kräver att du jobbar tvärfunktionellt, strategiskt och har en bra förståelse för hela materialflödet.

Vem är du?

Vi söker efter dig som har några års erfarenhet som strategisk inköpare eller projektinköpare, meriterande är erfarenhet från fordonsindustrin. Du är en kommunikativ person med en god samarbetsvilja och en positiv attityd. Du är också lösningsorienterad och jobbar gärna proaktivt. Som person ser vi gärna att du kan ta beslut, planera och organisera samtidigt som du är nyfiken och trivs med att arbeta i team i föränderliga arbetsklimat.

Kvalifikationer och erfarenhet

• Minst 3 års erfarenhet av strategiskt eller projektinköp.

• Meriterande med erfarenhet från fordonsindustrin.

• Har förståelse/erfarenhet av att arbeta strategiskt och god vana att arbeta i affärssystem.

• Förstår orderflöde och drivs av att hitta besparingar och förbättringar.

• Svenska och engelska i tal och skrift.

Övrigt Lön: Fast månadslön

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Start: April-Maj med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid

Placeringsort: Göteborg

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Göteborg

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Innovate Consulting Hjo AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons