Strategisk inköpare till TECCA

TECCA AB · Jönköping · Ansök senast 9 juni (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning


Därför är du viktig

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och axla en mångfacetterad roll inom inköp? Gillar du att arbeta med affärsdriven varuförsörjning på strategisk nivå? Då kan du vara den person vi på TECCA söker till rollen som Strategisk inköpare. Vi befinner oss nu på en förändringsresa och därför behöver vi dig som kan utmana oss att hitta smartare arbetssätt, nya affärsmöjligheter och förbättra våra kommunikationskanaler! Hos oss får du möjligheten att påverka hela försörjningskedjan och spela en viktig nyckelroll inom bolaget.

Det här är TECCA

TECCA skapar framtidens innovativa lösningar och produkter för hållbart byggande. Med kontor i Jönköping och Vetlanda levererar vi pålitliga byggmaterial till småhusindustri och bygghandel med huvudfokus på lösningar som skyddar byggnationer såväl under byggprocessen som när byggnaden står klar. Vi är runt 30 anställda och omsätter ca en halv miljard SEK.

Vår kultur

Vi vill vara en kraft som är med och utvecklar byggbranschen i riktning mot en mer hållbar värld. Vi har hög motivation och drivs av att göra avtryck på marknaden och i världen. Personligt välmående tillsammans med stark laganda är grunden för vår kultur. Vi är övertygade om att höga krav och förväntningar går att kombinera med omtanke gentemot varandra, rätten att göra misstag och ständigt utvecklas.

Fokus i din roll

Vill du arbeta i en dynamisk roll som kräver expertis och mångsidighet? Vi letar efter en skicklig individ som kan axla det övergripande avtalsansvaret för en mångfasetterad leverantörsflora.

Som ansvarig för KPI-kravställning och uppföljning kommer du att vara i centrum för att säkerställa att våra affärsrelationer håller hög standard. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

  • Analysera och optimera försörjningsstrategier för att maximera besparingar.
  • Driva projekt och aktiviteter för att förbättra inköpsprocesser, planering, flöden och lagerhantering.
  • Fatta välgrundade beslut vid val av leverantörer för att säkerställa bästa möjliga samarbeten.
  • Optimera lagernivåer för att säkra kontinuerliga leveranser och minimera förseningar.

Om vi får önska

Vi söker en erfaren person med en bakgrund inom inköp och branscher som emballage, plast, bygg eller konstruktion. Men - drivkraft är något vi alltid värdesätter, ibland till och med mer än expertis, eftersom rätt inställning och potential kan leda till stora framgångar. Så stämmer några av punkterna nedan in på dig, tveka inte att visa ditt intresse:

  • Erfarenhet av inköp, med en tyngdpunkt på strategiskt inköp.
  • Goda kunskaper i Excel för att kunna analysera och hantera data på ett effektivt sätt.
  • Har du en bredare kunskap inom inköp och försörjningskedjan blir vi extra glada, gärna inom det juridiska.
  • Utbildning är inte ett krav för denna roll, men relevant erfarenhet, kompetens och personlighet är avgörande.
  • Din förmåga att navigera på engelska är en grundläggande förutsättning, med tanke på den internationella karaktären hos några av våra leverantörer.
  • Du är bekväm med att hantera juridiska termer och kan komplettera dina kollegor i frågeställningar som uppkommer.

Är det rätt plats för dig?

För att trivas och lyckas i den är rollen ser vi det som en förutsättning att du tycker om att göra affärer och drivs av nöjda kunder och leverantörer! Vi tror att du har en stark analytisk och strategisk förmåga, tillsammans med en nyfikenhet för verksamheten och människorna runt omkring dig.

Det är viktigt att du är bekväm med, och tycker om, högt ställda krav och tuffa målsättningar. Du är skicklig kommunikativt och det är naturligt för dig att skapa goda relationer med såväl kollegor som externa samarbetspartners. Du gillar att arbeta strukturerat och metodiskt med bibehållen förmåga att omprioritera och vara flexibel utifrån olika situationer. Därtill ser vi också att du är en person som använder ditt engagemang för att identifiera problem och arbeta lösningsfokuserat.

Stämmer vår beskrivning in på dig? Är du redo för en utmanande roll där din insats gör skillnad? Visa ditt intresse för tjänsten redan idag!

Bra att veta

  • Tillsvidareanställning heltid
  • Placering Vetlanda eller Jönköping
  • Du rapporterar till kommersiell chef Fredrik Garp
  • Visa ditt intresse senast den 9 juni 2024, dock kan urval ske löpande
  • Frågor? Kontakta Ida Jergell, 073-706 80 80 eller Elina Terne, 073 – 039 70 04.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TECCA AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

adding PEOPLE AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons