Jobbsafari är en del avschibsted logo

Strategisk Inköpare till Svensk Jordelit, Göteborg

Strategisk Inköpare till Svensk Jordelit, Göteborg

Jerrie AB · Göteborg · Ansök senast 5 maj (7 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Svensk Jordelit AB grundades 1979 och är marknadsledande inom försäljning av produkter för grönyteskötsel, främst till fotboll och golf men även till privatmarknaden. Vi är ISO-certifierade enligt standard ISO 9001 och ISO 14001. Sedan 2017 ingår Jordelit i den börsnoterade koncernen Green Landscaping Group som är en av Sveriges ledande aktörer inom utemiljöbranschen, antalet anställda är ca 1 200 och omsättningen 2023 var ca 5 miljarder. Jordelit drivs som ett fristående dotterbolag.  Antalet anställda är ca 18 med kontor i Gamla Almedals fabriker i Göteborg, med lager i Lindome. Läs mer på www.jordelit.se och www.greenlandscaping.se

Om rollen

Som strategisk inköpare kommer du tillsammans med en kollega ansvara för våra inköp kopplat till vår försäljning av produkter inom främst fotboll och golf, det kan även förekomma indirekt inköp till företaget. I rollen kommer du att vara huvudansvarig för kategori- och inköpsarbete på strategisk nivå med vissa operativa inslag. Du tar ut riktning för framtiden för Jordelits sortiment och säkerställer att kategoriplanen och sourcing strategin följs mot långsiktiga mål. Du kommer att arbeta självständigt med avtalsförhandlingar och driva kostnadsreduceringsprojekt mot uppsatta mål i nära samarbete med olika avdelningar på företaget. Vi erbjuder en bred och rolig roll där du får jobba nära affären med många kontaktytor internt och externt men också få möjligheten att samverka i en större koncern i syfte att skapa gröna synergieffekter. Du rapporterar till Supply Chain Manager.

Arbetsuppgifter inkluderar bland annat:

  • Analys, uppföljning och åtgärdsförslag för strategiska inköp
  • Självständigt genomförande av avtalsförhandlingar
  • Sourcing av nya leverantörer och produkter
  • Leverantörsutveckling/utvärdering optimering av leverantörsbasen
  • Driva aktivt med att reducera kostnader och genomföra strategier tillsammans med både interna och externa samarbetspartners (tex prissättningsstrategier)
  • Ständiga förbättringar inom området inklusive processer och system, med möjlighet att agera som processutvecklare och projektspecialist vid behov
  • Ad hoc analyser och rapporter för att stödja strategiska beslut (KPI’er, omvärldsbevakning, spend analyser, cost analyser etc)

Vem är du? Vi ser att du har en relevant utbildning från högskola eller YH och har jobbat med strategiskt inköp i nå

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jerrie AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Jerrie AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons