Jobbsafari är en del avschibsted logo

Strategisk inköpare till Alleima Strip Division

Strategisk inköpare till Alleima Strip Division

Alleima AB · Sandviken · Ansök senast 12 maj (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Strip Division inom Alleima utvecklar, tillverkar och säljer precisionsband på den globala marknaden inom bland annat konsument,-fordons och medicinsk industri. Vi är världsledande där vi verkar och strävar ständigt efter att hitta nya applikationer och segment där vi kan bidra till och lösa våra kunders utmaningar.

Vi söker nu vår nästa skickliga medarbetare som med ett strategiskt mind-set ansvarar och utvecklar våra inköpsprocesser vidare för framtida tillväxt.


Din Roll

I den här rollen kommer du tillhöra ett team med gemensamt ansvar över hela värdekedjan från råmaterial till färdiga produkter. Ditt yttersta ansvar kommer ligga i dom strategiska inköpsbitarna gällande våra råmaterialsleverantörer genom kontakt med interna och externa leverantörer, både nationellt och internationellt. I det strategiska arbetet ser du till att sätta upp långsiktiga strategier samt genomför och levererar enligt uppsatta mål.

Huvudakliga arbetsuppgifter:

  • Leverantörsutveckling
  • Kontrakt/prisförhandlingar
  • Ledning av förbättringsmöten
  • Leverantörsutvärderingar
  • Kvalificering av nya leverantörer
  • Utformning av gemensamma långsiktiga planer med andra logistikfunktioner

Du ingår i ett logistikteam i nära samarbete med inköpare, logistikutvecklare och vårt planeringsteam med placeringsort Sandviken.


Din Profil

Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom området, alternativt motsvarande erfarenhet inom inköp, ekonomi, logistik och produktion. Du har en bakgrund från strategiskt inköpsarbete inom tillverkningsindustrin och har förståelse för flöden och processer. Erfarenhet av internationella affärskontakter och relationsbyggande är meriterande.

För att passa in i rollen behöver vi dig som kan kombinera en stark laganda med en skarp analytisk förmåga och god förmåga att kommunicera i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du är skicklig på att bygga och vårda relationer på ett professionellt sätt och samarbeta med kollegor för att nå gemensamma mål på ett effektivt och engagerande sätt.

Teamwork, inkludering och prestigelöshet är ”dealbreakers” för oss; en kultur som vi tror att du också värdesätter.


Vad du kan förvänta dig från oss

  • En kultur där vi jobbar som ett lag och hittar lösningar ihop för att skapa mervärde för våra kunder. Vi bygger processer tillsammans för att långsiktigt erbjuda våra kunder en hög leveransservice.
  • Alleima erbjuder som internationell koncern, en arbetsplats med stort fokus på medarbetarutveckling och trivsel. Inom bolaget finns stora möjligheter för vidareutbildning och framtida karriärmöjligheter.


På Alleima är vi övertygade om att mångfald och inkludering leder till en bättre arbetsplats för våra anställda, vårt företag och våra kunder.

Vi bryr oss: Vi är stolta över det vi gör. Vi bryr oss om våra kunder, våra medarbetare, miljön, de samhällen där vi verkar och den framtid vi delar.

Vi levererar: Vi levererar på våra åtaganden, med ett lösningsorienterat tänkesätt gör vi det möjligt för våra kunder att vara deras allra bästa: effektivare, lönsammare och hållbarare

Vi utvecklas: Vi utvecklas ständigt. Tillsammans tar vi ledningen för att främja material, ambitioner, industrier, oss själva – och samhällen till det bättre.


Övrig information

Välkommen med din ansökan senast 2024-05-12.


För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Marcus Albertsson, rekryterande chef, 070 616 68 05


För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:

Josephine Marklund, HR Generalist, 072 084 80 93


Fackliga kontaktpersoner:

Maria Sundqvist, Akademikerföreningen, 070 651 73 81

Kjell-Åke Klockervold, Ledarna, 070 314 24 43

Stefan Jonsson, Unionen, 070 396 03 00


På Alleima är vårt uppdrag mycket mer än att leverera högkvalitativa produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklar vi de bästa lösningarna efter våra kunders behov och att det är så vi uppnår våra affärsmål är bästa sättet att beskriva vårt dagliga arbete. Med nyfikna medarbetare och säkerheten som vår första prioritet, skapar vi en arbetsmiljö där Du kan utvecklas både som person och i ditt arbete.

Med en tydlig riktning för vår resa, där vi nyttjar vår position som teknologiledare, progressiv affärspartner och där vi är drivande vad gäller hållbarhet, syftar vi till att bli ett ännu starkare bolag inom vår industri.

Är Du redo att anta denna utmaning tillsammans med oss? Följ med på vår resa! www.alleima.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Alleima AB

Placering

Sandviken

Kontaktperson

Alleima EMEA AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons