Jobbsafari är en del avschibsted logo

STRATEGISK INKÖPARE INDIREKT MATERIAL

STRATEGISK INKÖPARE INDIREKT MATERIAL

Senior Material · Eskilstuna · Ansök senast 27 sep. (151 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi växer! Vi är nu på jakt efter en strategisk inköpare inom indirekt material som vill bli en del av vårt dynamiska team.

Har du erfarenhet inom inköp? Har du en god förståelse för supply chain management? Då kanske vi är en perfekt match!

VAD GÖR VI?

Vi arbetar varje dag för att elektrifiera världen, för en grönare framtid. Genom en tunn plastfilm - mer exakt en separatorfilm - gör vi litiumjonbatteriet hållbart och säkert. Det är en av nyckelkomponenterna för att batteriet ska fungera optimalt.Vi grundades 2003 och har vårt ursprung i tech-huben Shenzhen i Kina. Vår affärsverksamhet har sedan starten varit baserad på innovation. Sedan 2021 har vi etablerat ett europeiskt huvudkontor i Eskilstuna, Sverige! Här kommer vi att ha en av Europas modernaste produktionsanläggningar som kommer att vara ett viktigt bidrag till elektrifieringen inom bilindustrin. Vi har en spännande resa framför oss och du har nu möjligheten att vara en del av detta! OM ROLLEN:

Som strategisk inköpare tar du en ledande roll i att förbättra ochutvecklasourcingprocessen för alla kategorier relaterade till indirekt material.Du har ansvaret för att identifiera, kvalificera och tillhandahålla leverantörskällor för produkter som ska uppfylla designkrav, stödja affärsmål och representera bästa värde för företaget.

Vi strävar efter att ha en framåtblickande strategi för leverantörsval, med fokus på medellånga till långsiktiga perspektiv. Vårt mål är att säkerställa stabilitet och hållbarhet för vår nuvarande leverantörsbas och samtidigt lägga en stark grund för framtida leverantörsrelationer.

ANSVARSOMRÅDEN:

Du kommer att arbeta nära organisationen och samarbeta med olika avdelningarför att förstå krav och utveckla sourcingstrategier i linje med affärsmålen.

  • Upphandla delar, tjänster och förbrukningsvaror som behövs för produktion och utveckling.
  • Optimera inventering och lagernivåer för inköpta komponenter.
  • Förhandla kontrakt och prisöverenskommelser för att säkerställa bästa möjliga avtal.
  • Identifiera och bedöma potentiella risker (t.ex. kvalite och ekonomi) i hela leveranskedjan och ta fram alternativa lösningar.
  • Utvärdera och se över leverantörskontraktoch se till att de uppfyller fastställda standarder.
  • Leda processen för onboarding och offboarding med leverantörer vid behov.
  • Stödja inköpschefen i det operativa och strategiska arbetet

KVALIFIKATIONER & ERFARENHET

Det viktigaste för oss är att hitta rätt person. Vi vill att du ska känna dig inspirerad och motiverad av oss, och vi av dig! För att vi ska fortsätta att lyckas vet vi att samarbete och teamwork är viktiga delar, men även din erfarenhet inom området.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt och tror att du är en person som trivs med att vara i en föränderlig miljö där ingen dag är den andra lik.

  • Minst 2-4 års relevant erfarenhet inom området.
  • Master- eller kandidatexamen inom relevant område.
  • Hög kompetens inom Supply Chain, inklusive planering, TCO, logistik och kvalitetsprocesser.
  • Avancerade språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Mycket goda kunskaper i Excel, MS Project, Power Point, Word och SAP-systemet.
  • God förhandlingsvana

OMFATTNING: 100 %.START: enligt överenskommelseArbetstid och varaktighetHeltidTillsvidarePå plats i EskilstunaLönFast månadslönKontaktuppgifter: HR, julia.larsson@senioreurope.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Senior Material

Placering

Eskilstuna

Kontaktperson

Senior Material (Europe) AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons