Jobbsafari är en del avschibsted logo

Store Visual Merchandiser/Activity Co-Worker, IKEA Haparanda

Store Visual Merchandiser/Activity Co-Worker, IKEA Haparanda

IKEA Haparanda · Haparanda · Ansök senast 27 maj (8 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

VEM ÄR DU

Vi söker dig som på ett kreativt sätt vill inspirera våra kunder att handla på just IKEA Haparanda!

Du är en praktisk, ”hands on” person med många idéer som du älskar att förvandla till verklighet och självklart har du en stor passion och förståelse för heminredning och livet hemma. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du stimuleras av att arbeta i en försäljningsmiljö som präglas av högt tempo, där du har förmåga att arbeta med olika saker parallellt. Du har en beprövad förmåga att arbeta effektivt, samtidigt som du hanterar flera uppgifter i en snabb och föränderlig detaljhandelsmiljö tillsammans med teamet. Du ser hur vi kreativt kan kombinera kommersiella möjligheter och sortimentspresentationer inom konceptet med ekonomiska resultat.

Vi ser även att du:

- har en högskoleutbildning eller liknande utbildning i Visual Merchandising och behärskar Revit eller AutoCad samt Office-paketet.

- har minst två års erfarenhet av visual merchandising inom detaljhandel eller liknande.

- är positiv till förändringar och har förmågan att driva dina projekt i mål samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. Du är en person som vill utveckla dig själv såväl som organisationen i stort och tar därmed stort ansvar i att driva verksamheten framåt.

-är en inspirerande och motiverande person med trygghet i att verbalt uttrycka och förklara sortimentspresentation för andra.

En dag I ditt liv med oss

Som visual merchandiser/activity co-worker på IKEA Haparanda innebär arbetet en variation mellan att planera och fysiskt bygga upp olika typer av butikslösningar.

Du kommer att bidra till att göra IKEA till förstahandsalternativet för heminredning för våra nuvarande och blivande kunder genom att:

- skapa och presentera heminredningslösningar för en enstaka produkt eller en kombination av produkter för att förbättra människors vardag.

- demonstrera hur unikt IKEAs varusortiment är med hjälp av dina kunskaper i visuell marknadsföring och displaytekniker på olika butiksmedier och aktivitetsområden för att särskilja oss från konkurrenterna.

- använda butikens layout för att skapa en god produktöversikt och stark visuell påverkan som underlättar våra kunders köpprocess.

- driva och utveckla verksamheten tillsammans med övriga funktioner på varuhuset för att nå tillväxt och skapa ett ännu mer konkurrenskraftigt IKEA.

Tillsammans som ett team

Där andra ser heminredningsprodukter ser vi smarta lösningar för att skapa en bättre vardag. Med en hel del passion, fantasi och brainstorming omvandlar vi färger, textilier och möbler till inspirerande miljöer som fängslar, engagerar och övertygar IKEAs besökare att de också kan göra det!

För oss på IKEA Haparanda är det alltid viktigast att du delar våra värderingar. Precis som vi, tror du också på att vi kommer framåt genom gemenskap och entusiasm. För oss betyder det att vi respekterar varandra, vi inser att vi alla behövs, vi stöttar varandra i vardagen, och vi jobbar tillsammans mot gemensamma mål. Självklart är du också en person som älskar enkelhet, och som ser möjligheten i att varje dag förenkla och effektivisera i både stort och smått.

Ansök nu!

Tjänsten är tillsvidare som Visual merchandiser/Activity co-worker på heltid, med start enligt överenskommelse.

Låter det här som något för dig? Då är vi intresserade av att veta mer om dig. Skicka in CV och ditt personliga brev.

Sista ansökningsdag är den 27 maj. Urval kommer att ske löpande och annonsen kan komma att stängas i förtid om vi får in tillräckligt många intressanta kandidater, så vänta inte med din ansökan - ansök redan idag!

Alla ansökningar skall göras via vår hemsida.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Sara Franklind Visual Merchandising/Activity Manager, sara.franklind@ingka.ikea.com

Har du frågor avseende rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Úlrika Pétursdóttir, ulrika.petursdottir2@ingka.ikea.com.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

IKEA Haparanda

Placering

Haparanda

Kontaktperson

IKEA Svenska Försäljnings AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons