Jobbsafari är en del avschibsted logo

Store Manager till Jönköping

Caffè Nero · Jönköping · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Caffè Nero brand

Vår historia går drygt 20 år tillbaka i tidentill England och vår grundare Gerry Ford. Enligt hans vision är det vårt team och vår service som skiljer oss från andra arbetsplatser. Vi vill ”göra positiv skillnad” för Caffè Neros gäster oavsett vilket land de befinner sig i genom att leverera service och kaffe i världsklass.

Att jobba hos oss innebär att du blir en del av en stor familj - vare sig det är ditt team, dina gäster eller ditt lokalområde. Idag har vi mer än 1000 caféer över hela världen varav drygt 800 i Europa. I Sverige är vi i tillväxtfas där du får möjlighet att vara en del i byggandet av något spännande och speciellt.

Bli en del av Caffè Nero familjen och utvecklas tillsammans med oss - det blir kul! Läs mer om vår resa här https://caffenero.com/welcome-to-nero/our-company/

Din nya roll

Som Store Manager leds du av våra värderingar och skapar och värnar om en kultur där ditt team alltid får rätt förutsättning för att lyckas. Du blir ytterst ansvarig för eget café med personal-, budget- och resultatansvar.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

  • Drift: du arbetar i daglig drift där du är en förebild som inspirerar dina kollegor till att göra det lilla extra för varandra och Caffè Neros gäster genom service, bemötande och produktkvalitet i världsklass
  • Personal: du är delaktig och engagerad i att utveckla dig själv, ditt team, din enhet och Caffè Nero Sverige framåt. Du ansvarar för rekrytering och onboarding av nya medarbetare samt kompetensutveckling, coachning och uppföljning av ditt team
  • Resultat & Planering: du har ansvar för uppsatta resultatmål, tar fram rutiner och processer
  • Kompetensutveckling: vara närvarande och delaktig på operationella möten

Krav

  • Erfarenhet från en arbetsledande roll med personal- och budgetansvar
  • Erfarenhet av att styra mot ökad försäljning och resultat
  • Du tycker det är lika kul med det löpande och operativa som med lite mer långsiktigt affärsutvecklande
  • Minst 2 år inom ett serviceyrke
  • Du talar och förstår både svenska och engelska

Erfarenhet av café/restaurang och/eller erfarenhet av att ha arbetat med kaffe är ett plus.

För att lyckas i rollen är du ansvarstagande, målfokuserad, utvecklingsorienterad och bra kommunikatör.

Tickar du inte i alla boxar erfarenhetsmässigt men är motiverad av att lyckas och utvecklas? Då ser vi gärna att du ändå söker tjänsten. Det är inte bara ett jobb vi erbjuder, det är en hel resa. Är du med på den?

Övrig information

Tjänsten är en heltidstjänst och du blir placerad på vår enhet i Jönköping. Vi har öppet 7 dagar i veckan så flexibilitet är en viktig del i rollen. Sista ansökningsdag är den 2024-04-30 men vi intervjuar löpande. Därför kan tjänsten tillsättas snabbt så välkommen med din ansökan redan idag!*Vi skipparpersonligt brev. Bifoga bara ditt CV och vi guidar dig med några frågor som är kopplade till tjänsten.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Caffè Nero

Placering

Jönköping

Kontaktperson

CN Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons