Jobbsafari är en del avschibsted logo

Store Leader Telia Butik Nyköping

Telia Sverige AB · Nyköping · Ansök senast 1 maj (Idag)

Extrajobb, Visstidsanställning

Jag heter Nanette Gustafsson och arbetar som ansvarig för region Mitt i Telias butiksverksamhet och söker nu en säljande Store Leader till våran butik i Nyköping. Nu finns det en möjlighet för dig som vill vara med och förstärka vårt team och för rätt person är det här ett gyllene tillfälle att visa vad du går för.

Din nästa utmaning?

I rollen som Store Leader kommer du att leda och ansvara för den dagliga verksamheten i butiken.

Jag söker ingen administrativ chef utan jag vill ha en ledare som brinner för att utveckla andra, älskar försäljning och som gärna står i butiken och säljer själv. Att ha extremt kul på jobbet tillsammans är avgörande för att lyckas! Dina viktigaste mål finns inom försäljning, kundupplevelse och personalens utveckling.

Du är samtidigt en del av Region Mitts utveckling i en grupp med flera andra Store Leaders.

Vår ledningsgrupp har högt i tak och älskar att vinna. Tillsammans inspirerar vi varandra att testa nya vägar, bidrar med tips och firar varandras framgångar.

Och vem är du?

Rollen som Store Leader är krävande. Du har ansvaret för butikens försäljningsmål, butikens kundupplevelse, lager och inte minst personal. Jag förväntar mig att du jobbar aktivt med coachning och finns på plats i butiken tillsammans med din personal, att vara en levande och närvarande ledare är avgörande. Detta innebär att du deltar i den dagliga verksamheten och t.ex. säljer, träffar kunder, inventerar och skyltar om, allt för att butiken ska fungera fläckfritt.

För att lyckas som Store Leader hos oss ser jag att du måste ha förmågan att kunna prioritera och planera.

Vill du bli en del av vårt team - sök jobbet! Om du har några frågor eller vill veta mer om tjänsten, ring mig på 070-3377873

Rekrytering sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum är den 2024-04-30.

Welcome to Telia - Let's make better happen!

Nanette Gustafsson Paukkonen

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Telia Sverige AB

Placering

Nyköping

Kontaktperson

Telia Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons